2777
2789

من اولی طبیعی که همورویید گرفتم دومی سزارین خیلی خیلی راضیم ..اگه امکانش بود آشنایی داشتم از دوتاش جفتش سزارین میشدم ..نمیدونسم طبیعی اینقد دردداره..ولی بدن به بدن فرق داره گویا برای بعضیا ...

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلام 😍خوبین شما ؟ داداشتون در چه حاله با درسا ؟ دیگه داره آرزوش زندگی می‌کنه .‌

سلاااام خواهر گلم😍

فدات شم ممنونم.شما خوبین؟

انشاءالله حال دلت همیشه خوب باشه🤲

خداروشکر داره میخونه.اما آرزوش دبیری بود.میگه همینم جای شکر داره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ی هر دو رو داشتم. برا همین میگن فقط سزارین. طبیعی هر لحظه مردن و زنده شدنه. عزیزم شما هم خی ...

شاید

حتما خیریتی بوده

ولی اصلا با بی‌حسی سزارین موافق نیستم چون خیلیا میگن عوارض داره اما دکترا اصرار بر بی‌حسی دارن و میگن عوارضش دروغه

پزشکش خوب نبوده

نه بخیه هاش عفونت شدید کرد،دوباره دو لای از شکمشو باز کردن سه روز باز موند و عفونتو تمیز کردن،وقتی دستمال رو محکم میکشیدن رو شکمش ،دادِ خواهرم قلبمونو پاره میکرد🤦‍♀️😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

شما اینجوری شدی متاسفانه

منو اطرافیانم که سزارین شدیم واقعا راضی هستیم

من خودم دوبار سز شدم روز دوم بدون درد سرپا بودم

عالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم

ما که باور نمیکنیم حرفاتونو، هرکی مخالف سزارینه یا ماما یا میخواد بگه الکی طبیعی بهتره

یعنی بچگانه ترین حرفی که می تونستم بشنوم این جمله بود 

کجا تشویق کرد شما برید طبیعی؟

یه چیزی شنیدیدا تبلیغ ماما و دکتر برای زایمان طبیعی تو بیمارستان و زایمان خودشه که پول و امتیاز نی گیره نه تو سایتی که حتی محله و شهرتون ممکنه متفاوت باشه

منم عین این خانم تجربه هر دو زایمان رو دارم اولی طبیعی دونی سزارین مرگ رو به چشمام تو زایمان سزارین دیدم 

چون تجربه ما مشابه شما نی شدیم مبلغ و دروغگو 

کاش کاش کاش کاش اونیکه شما میگفتی بود. آرزووووووووومه برگردم عقبآرزوووووووومهآرزووووومه

قهوه زیاد بخور

هایپ بخور تموم میشه میره

شما احتمالا رعایت نکردی اینجوری شدی

باید تا ۶ ساعت بعد از عمل گردنتو تکون نمیدادی حرف نمیزدی

رعایت می‌کردی هیچ عوارضی نداشت 

شایدحتما خیریتی بودهولی اصلا با بی‌حسی سزارین موافق نیستم چون خیلیا میگن عوارض داره اما دکترا اصرار ...

عزیزم به سلامتی انشا الله که سایه ات بالای سر بچه هات باشه 

دیگه زایمان کردی و گذشت چیزی رو نمی تونی برگردونی به حالت قبل 

الانم به خودت برس از نظر روحی هم مواظبت کن زمان می بره ولی اینجوری نمی مونه درست نی شه 

هی با خودت نشین افسوس بخوری هیچ فایده ای نداره فقط روح و روانت رو رنجورتر می کنه 

دعا می کنم زودتر از این شرایط بگذری به سلامت

بدن با بدن فرق می‌کنه .من سزارین انجام دادم اصلا درد نداشتم . ولی هم تختیم همش درد میکرد داد میزد اصلا هم شیاف استفاده نکردم ولی اون همش اعتراض میکرد و مسکن میخواست. فرداش هم که مرخص شدم خودم همه کار میکردم اصلا مشکلی نداشتم فقط یکم میترسیدم میگفتم نکنه شکمم باز بشه موقع راه رفتن اونم بخاطر این بود اولین تجربه ام بود . اگر هزار بار هم برگردم به اون موقع حتما سز انتخاب میکنم .البته دکتر هم خیلی مهمه

یعنی بچگانه ترین حرفی که می تونستم بشنوم این جمله بود کجا تشویق کرد شما برید طبیعی؟یه چیزی شنیدیدا ت ...

منم بهشون‌گفتم اتفاقا.

اصلا ادم یه چیزایی میشنوه😂

ببخشین شماهم بی حس کردین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
بدن با بدن فرق می‌کنه .من سزارین انجام دادم اصلا درد نداشتم . ولی هم تختیم همش درد میکرد داد میزد اص ...

اینکه زایمان سزارین خوب وجود داره اصلا قابل کتمان نیست. 

اما احتمال  دادنه عوارضش زیاده و ممکنه این امید خیلیا از زایمان خوب ناامید بشه و عوارضش تا عمر بمونه. 

در جواب خانم هایی که متهم به دروغگویی می کنن 

بعد اتهام به انتخاب دکتر بد و بیمارستان بد می کنن

بگم که خواهشا از پشت گوشی به صرف تجربه موفق خودتون دیگران رو تو پرتگاه هول ندید تشویق به انتخاب نوع زایمان به خاطر تجربه خودتون بدترین توصیه هست که می تونید به یه نفر بکنید وقتی طرف نتیجه نمی گیره و می ناله درجا میگید بیمارستان بد رفتی 

دکترت بد بوده

خدمتتون عرض کنم من در یکی از بهترین بیمارستاهای  تهران (بیمارستان بهمن و پیش بهترین دکتر اونجا خانم دکتر عارفی زایمان کردم) ولی اصلا اصلا از سزارین راضی نبودم و در مقایسه با زایمان طبیعیم میگم بدترین تصمیم و انتخاب بود و بدترین تجربه ام پس با اندک تجربه و دانش خودتون امثال من رو بیچاره نکنید

هرچی دکتر گفت. اما برا هرکدوم رفتین حتما براش از قبل آماده بشین. سزارین رو بهترین دکترو بیمارستان و ...

طبیعی دوستدارم ولی استراحت مطلق و... سخته 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810