2777
2789

منم تجربه سزارینم رو میگم شاید به درد کسی خورد‌. من دردای طبیعی رو کشیدم و وحشتناک بود اصلا قابل مقایسه با سزارین نیست. یعنی به نظرم ۷لایه شکمتو ببرن دردش کمتر از زایمان طبیعیه. شکر خدا سر بچه تو لگن نبود و منو سریع سز کردن چون ضربانش پایین میومد. هم بی حسی اپیدورال به من زدن هم اسپاینال. بعد عمل رعایت کردم و تا ۱۲ ساعت سرمو تکون ندادم. شکر خدا بعدش نه سردرد شدم نه کمردرد. هیچ عارضه ای نداشتم. بعد از عملم فقط همون شب اول درد داشتم که با آرامبخش و شیاف به راحتی از بین میرفت. روز بعدش دردام تموم شد و موقع بلند شدن و حرکت و چرخیدن درد داشتم که اونا هم ۶ روزه از بین رفت. بعد ۶ روز کاملا سرپا بودم و میتونستم کارامو انجام بدم.

من طبیعی بدون درد بودم 

خیلی راضیمممم 

دیگه بچه نمیخوام اما اگه بخوام باردار بشم دوباره 

همونو انتخاب میکنم 🥰

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثریت مادرهایی که تجربه هر دو رو دارن،میگن طبیعی بهتره.

اکثر کسایی که میگن سز خوبه،وقتی میپرسم تجربه طبیعی نداشتن.

حتما استثنا هست ولی اکثریت واقعا اینطوری بوده

این برام خیلی عجیبه و جالبه.چند ساله که دارم توجه میکنم همینه.

ب مرور بهتر میشی داروی کمر هست تو عطاری میفروشن بگیر ببند کمرت 

گرمیجات بخور

مقوی بخور 

طبیعیه بدنت ضعف کنه ولیییی ب مرور خوب میشی 

به بدنت فرصت بده 

هر روز یه قسمت بدن آدم دردش میگیره....تا چله...

یه دارو هم هست از عطاری بگیر مومیای میگن له کن با آب داغ بخور اندازه قاشق آب بریز و اندازه لپه خیس کن ناشتا بخوری بهتره 

حتمن شیاف استفاده کن

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

خودتون خواستید سزارین بشید؟

من دوتا سزارین شدم سرهردو کمردرد وسردرد داشتم ولی دومی خیلی شدیدتر شد من مجبور بودم سزارین بکنم 

طبیعی یه چیز دیگه ست آدم از همون روز اول سرپا میشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

اسی من میفهممت بااینکه یک هفتس طببعی زایمان کردم اما چون برام مقدار کمی بی حسی زد عوارضش مثل سردردو کمر دردو گه گاهی دارم 

بدن با بدن واکنشاش فرق داره امیدوارم زودتر سرپا بشی عزیزم 

جاریه من سزارین کرد با اینکه سنش بالا بود ولی خیلی راضی بود نه دردی نه هیچی... بنظر من به بدن ربط داره و دکتر.... 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

بله ، بعد میگن سزارین ک درد نداره و فلان

اونی ک سز میکنه چ ب اجبار یا ب اختیار، زجر چند برابر رو داره تحمل میکنه 

2810