2777
2789
من که خییییلی راضی بودم.چرا پشیمونی؟؟درد داری؟؟؟ اولشه. همه دارن

این میون بعضی سزارین خیلی خوبه. منم اگه عوارضش نمیومد سراغم خودشو شاید تحمل میکردم. اما کم پیش میاد عوارضش نیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سزارین خوبه من با درد رفتم اتاق عمل همون درد که تازه شروع شده بود داشتم میمردم چه برسه زایمان کنم و نزدیک بدنیا اومدن بچه برسه.سزارین تا۶ ماه جای بخیه یه سوزشی داره ولی اکی میشه ادم

من با ۴ تا بارداری ناموفق . الان یک سرکلاژ شکمی. و دختری زیبا به نام لنا .معجزه ی خداوند بزرگ در زندگی من.
دقیقا منم میخواستم همینو بگم ،خواهرم دوتا سزارین کرد دومین زایمانش بچه هاش دو قلو بودن موندن دستگاه ...

آبجی منم چند روز بعد از سزارینش پاشده بود جارو میکشید به ما میگفت برین خونتون برا چی موندین اینجا 😂😂

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

ما که باور نمیکنیم حرفاتونو، هرکی مخالف سزارینه یا ماما یا میخواد بگه الکی طبیعی بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

همه چیز بستگی ب بدن داره

اونی ک میگه درد طبیعی چن ساعته بعدش راحتی

یکی هس تا سال ها درد عوارضش رو میکشه

سزارین هم همینطور برا بعضیا کمر دردش تا همیشه میمونه

فقط بدن مهمه ک کدوم زایمان بهش بیوفته

بنظر منم طبیعی راحتره هردو سخته ها اما درد طبیعی چند ساعته اما سزارین…🥲🥲

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. 

ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. 

خدا شاهده سردرد دیوانه کننده بود حتی یه سرویس بهداشتی نمیتونستم برم. الانم دیگه مث قبل نمیتونم زندگی کنم. 

درد کمرم که نااااابودم کرده تا الان فقط یه بار پوشکه بچم تونستم عوض کنم. اصلنم کم نمیشه که امید وار بشم

سه تا سزارین کردم دردش برام مثل درد کشیدن دندون بود . نیم ساعت فقط . بعد ده روز هم مثل قرقی خودم پاشدم ب کارام رسیدم مشکلی هم نداشتم تا الان.  بدن با بدن فرد میکنه . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

شما دکترت خوب نبوده. وگرنه سزارین اصلا اذیت نداره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

درد کمر الان چه ربطی به سزارین داره ،شاید مشکل چیز دیگه ایه،اولین باره میشنوم 

2810