2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد چند هفته طبیعی رو عمل میکنن اگه مثلن درد نکیره و رحم باز نشه راهی هست یا میره سزارین

طبیعی دیگه خودش درد شروع میشه. من دو هفته زودتر از تاریخ دکتر دردا شروع شد و چون ورزش‌های بارداری رو انجام دادم واقعا عالی بود

و میشه گفت تمام در هام تو خونه کشیدم و این بهترین کار بود چون خونه هم خودت راحتی هم شرایط و جو بیمارستان روانت خراب نمیکنه. و مهمتر همراه خوب داشتنه. استفاده از کیسه آب گرم دوش آب گرم و ماساژ و تنفسهای که آموزش دادن بهترین کار برای من بود. من در حدی راضی بودم که تمام مراحل زایمان کاملا طبیعی پیش رفت حتی کیسه آب هم خودش پار شش د و آمپول هم نزدم. کلا نچرال نچرال😅

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
همونم بهت نوبت میدن. اما اگر زودتر دردت شروع شد میری. اول سوزن فشار میزنن. خودشون تشخیص میدن اگر دید ...

از سزارین بشدت میترسم همه ی دوستام میرن سزارین میگن طبیعی سخته منم‌میگم سزارین سخته که میبرن

عه منم وس دارم طبیعی بشم از سزارین خیلی میترسم

پس حتما حتما حتما پیگیر ورزش‌ها باش. من الان باردارم مجدد و در به در دنبال دکتر برای زایمان طبیعی میگردم. ارتباط عاطفی با دکتر برای من خیلی مهمه. گرچه سر زایمان اولم دکترم نبود اما دکتر شیفت هم خدا رو شکر عالی بود. خدا خیرش بده. خیلی از لحاظ روحی آرومم کرد

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
2810