2777
2789

واسه جهیزیه لوازم برقی چیا بخرم ؟

چون گرونیه میخوام فقط لوازم ضروری بخرم

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

تیکه های بزرگ برقی که معلومه چیا بخزی.ولی کوچیکا ابمیوه گیری چند کاره.چرخ گوشت سولار گرونه ولی کارآمده.من خودم گوشت کوب برقی رو زیاد استفاده میکنم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آبمیوه گیری سرخ کن توستر خردکن چرخ گوشت دارم فقط

منم میخوام فقط ضروریارو بخرم

تازه عروس نیستم

لباسشویی

ماکروفر یا فر و اینا

یخچال

جارو برقی

تلویزیون

اتو

به نظرم اینا ضروری ترینان 

یه چیزی مثل

همزن برقی

اتو بخار 

ماشین ظرفشویی

دستگاه اسنک ساز

گوشتکوب برقی

و ...

ضروری نیستن

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   
تیکه های بزرگ برقی که معلومه چیا بخزی.ولی کوچیکا ابمیوه گیری چند کاره.چرخ گوشت سولار گرونه ولی کارآم ...

چرخ گوشت این مارک چه قیمته؟

سلام عزیزم منم تازه عروسم در حال خرید جهیزیه 

من خیلی چیزای بیخود خریدم چند سال پیش 

اگه الان بود فقط واجب ها رو میخریدم 

آبمیوه گیری چند کاره بخر .گوشت کوب برقی خیلی کاربردی ازین چند کاره ها هم همزن داره هم خرد کن من گاسونیک خریدم خیلی مناسب قیمتش 

سرخ کن ازین رژیمی ها 

قابلمه برقی ۴ کاره که هم زودپز هم آرام پز هم کیک پز و پلوپز 

دیگه پلو پز نخر جدا 

چرخ گوشت هم ببین اگه گوشت از بیرون میخرید میارید خونه چرخ میکنید بخر 

تستر بگیر یا ماکروویو 

تستر قیمتش ارزونتر و کاربردی تره 

چای ساز اگه زیاد اهل چایی هستی بخر اونم ازین سرهمی ها 

من دیگه سماور نخریدم 

با یه جاروبرقی خوب مکش بالا

همینا کافیه بنظرم 

چرخ گوشت این مارک چه قیمته؟

دقیق نمیدونم خواهرم چرخ گوشتو ابمیوه گیری رو هدیه خرید

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
سلام عزیزم منم تازه عروسم در حال خرید جهیزیه من خیلی چیزای بیخود خریدم چند سال پیش اگه الان بود فقط ...

مبارکتون باشه.قابلمه برقی چنده؟

با اجازه استارتر یه چیزی بگم بخندیم. عمه نامزدم سنش زیاد نیس نزدیک ۶۰ سالشه. بعد اون روز نشسته بودیم.(شبش ۲۰۰ بار اسم منو تمرین کرده بود غلط نگه) میخواس منو خطاب قرار بده (با اعتماد بنفسسس) برداشت گف مِهکامه جون برنامه تون واسه عروسی گرفتن به کجا رسید. ینی جمع تررکیددد. مَهکامه رو گف مِهکامه. از خنده مبلارو گاز میزدیم. بعد  امروزم تو سایت چن نفر غلط گفتن. اسمم کجاش سخته بچه ها😑🌝. حس عجیب غریب بودن گرفتم.

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست!

استارتر قشنگم مبارک شماهم باشه ایشالله به دل خوش