2777
2789
عنوان

چکار کنم بهم چیزی نده

108 بازدید | 8 پست

خانوما من هفته دیگه میرم خونه خودم و جهیزیه میبرم تا اینجا خیلی چیزا پدرم تهیه نکرد و جهازم خیلی کامل نیست چیزای زیادی ندارم حالا این به کنار از اون ور خاله و مامان بزرگم همش از انباری خونشون چیزایی که مال صدسال پیشه میارن بخدا بعضیاش واقعا ات اشغاله مامانمم میذاره رو وسایل جهاز من چند بار به مامانم گفتم بگو چیزی ندن ولی گوش نمیده اونا هم کار خودشون میکنن 

تا اینجا چند بار یواشکی از کارتن ها برداشتم انداختم دور ولی کلی دیگه هست که نمیتونم همه رو بندازم روز باز کردن جهاز معلوم میشه نیستن. واقعا اشغالن میترسم روز جهاز همه ببینن ابروم بره بگید چکار کنم،؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر توان نع گفتنت ضعیفه ؟بگو نمیبرم جلو چشم مادرتم بنداز اشغال همشونو

صدبار گفتم اینا به دردم نمیخوره مامان من نمیشناسی چه ابرو ریزیه خودشه واسه ننه خاهرش جر میده 

میگه گفتم بهشون ندن ولی گوش نمیدن ذوقش دارن اخه اشغال دادن چه ذوقی داره

این حرف ک بهت گفته بهشون گفتم ندن احتمالا حالت تعارفی داشته 

نهایت روز جهاز سراغ وسایلو گرفتن بگو گزاشتم انباری بعدا بچینم خیلی شلوغ نشه یا بگو قبلا اون وسایلو خریده بودم شمام دادین اهداش کردم به کسی ک لازم داشت