2777
2789
عنوان

به پسرم گفتم میخونی بخون نمیخونی نخون پدرمو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 58 پست
پس چرا قدیما ما خودمون درس میخوندیم از خودمون املا میگرفتیم از خودمون درس میپرسیدیم 🥲

دقیفا همینو میگم من حتی کلاس اول بودم یبار به مامانم گفتم بیا دیکته بگو خانم گفته مامانتون دیکته بگه گفت حوصله ندارم بعد اون همیشه خودم حتی دیکته رو خودم می‌نوشتم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
تا امروز به هر سختی بود کمک کردم نوشته همه ی درساشو امروز دیگه حال نداشتم گفتم خودت بخون

دکتر عزیزی یه کلیپ داشتم ازش می‌گفت اصلا کار بچه هاتون نداشته باشید خوند خوند نخونده نخونده 

میگه مثل قدیم باشید تا بچه لوس نشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمش دور از جون معلمای دیگه ببخشید از سگ بدتره از نظر اخلاق و ادب و ... فقط بلده کلی درس بگه دیگه ن ...

بدتر شد که پس بیخیال شید از نظرم یمتونید از نظر چیزایی که خیلی دوست داره تحریمش کنید مثلا خواهرم نمرش کم شد کلاس اوله مامانم تبلتشو ازش گرفت اونم انگیزه شد همون نمره بعدی رو بالا بیاره تبلتو پس بگیره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
فکر کنم پسرا بیشترشون همینن من خودم یکبار مامانم نگفت بیا بهت دیکته بگم بخدا خودم به خودم حفظی دیکته ...

بله پسر ها خیلیی شیطونن کمتر اهمیت میدن.منم واقعاا زیااد میخوندم این نمیدونم چرا اینجوریه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
درس نداره؟؟؟

داره ولی میگه پرسیدنی ها رو کلاس یاد میگیرم(الکی مثلا)

نوشتنی هاشم 

الان میاد ساعت ۱۱ تازه بنویسه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

و منی که هر سال منتظرم بزرگتر میشه ، مسیولیت پذیر میشه و خودش بدون گفتن من بره بخونه 😐😐😐😐 زهی خیال باطل

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وای مامان من همیشه وقتی درس نمیخوندیم میگفت اشکال نداره جامعه حمالم میخواد تو برو حمال شو😂😂😂😆یعن ...

بابای منم همینو می‌گفت درس نخونید حمال میشید 😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مامان پسرامم چرا اینهمه خُلق خودت و پسرات تنگ میکنی فدات شم ؟ میدونم الان در وضعیت خوبی نیستی ، اما ...

بخدا اگه بدونی شبا چه عذاب وجدانی میگیرم نیم ساعت وقتی میخوابه میشینم پیشش حتی شده گریه کردم از دست خودم ولی نمیتونم بی‌تفاوت باشم دلم نمیخواد کم بیاره جلوی بقیه امروز حالم خوب نبود یه لحظه فکر کردم گفتم من اصلا برم دوروز بستری بشم بیمارستان این بچه چجور میخواد بنویسه و بخونه درساشو

پسر من تا کلاس نهم قند عسل. صبح ها 6.بلند میشد درس... همش 18 سال 11.و12 ر دلسرد. به درس 30.واحد پاس نشده دیپلم ناقص.  اداره گفت مدرسه اش کاری ندار ببرید بزرگسال   بردیم ثبت نام گفته آسان میگیریم قبول بشهز

پسرها یا اول یا وسط یا آخر. رفتار درسی یکسان دارند 

بزار یبار درس نخونه معلمش تنبیش کنه بفهمه

دردم همینه که نمیخوام کم بیاره ابروش بره تو مدرسه ولی دیگه کم آوردم دیگه امروز کاریش نداشتم ببینم فردا درس عبرت میشه براش یا نه

دکتر عزیزی یه کلیپ داشتم ازش می‌گفت اصلا کار بچه هاتون نداشته باشید خوند خوند نخونده نخونده میگه مثل ...

خیلی حرفاشو گوش میدم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم و عمل کنم به حرفاش وگرنه خیلی حرفای درستی میزنه

بخدا اگه بدونی شبا چه عذاب وجدانی میگیرم نیم ساعت وقتی میخوابه میشینم پیشش حتی شده گریه کردم از دست ...

قربونت برم خودتو سرزنش نکن ، همه ما که هر روز حالمون گل و بلبل که نیست 🥺

پسر نازنینت هم الان بزرگ شده متوجه است یکم باهاش در رابطه با اینکه ممکنه شما مریض باشی و نتونی بهش رسیدگی کنی صحبت کن و دو قطره اشک هم بریز بگو تو گل پسر منی پسر بزرگمی  الان که حالم خوب نیست کمک دستمی 😉🫣

2810