2777
2789
عنوان

به پسرم گفتم میخونی بخون نمیخونی نخون پدرمو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 58 پست

عزیزم بچه اگر حس غرور نداشته باشه درس نمیخونه

مثلااگر حس ضایع شدن نداشته باشه

در من و خیلی افراد معدود بود این حس

بچه های این دوره زمونه حس ضایع شدن ندارن و خجالت نمیکشن از شکست

و منی که هر سال منتظرم بزرگتر میشه ، مسیولیت پذیر میشه و خودش بدون گفتن من بره بخونه 😐😐😐😐 زهی خی ...

انشانه میبینی این روزارو 

جاری من پسرش نزدیک ۳ سالشه به من میگه بچه های تو که کاری ندارن تو دلم میگم وایسا فقط بزرگ شه بچت تازه برا من دوتا به فاصله ی یک سال و نیم هستن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من تا کلاس نهم قند عسل. صبح ها 6.بلند میشد درس... همش 18 سال 11.و12 ر دلسرد. به درس 30.واحد پاس ...

تو چه حرصی میخوری حالا بچه از اول خوب بوده یهو عوض شده واقعا هضمش سخته

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
دکتر عزیزی یه کلیپ داشتم ازش می‌گفت اصلا کار بچه هاتون نداشته باشید خوند خوند نخونده نخونده میگه مثل ...

اخه میوفتن اگه کلا بیخیال باشیم سال  بعد هم همون پایه رو باید برن . به خودشون باشه که اصلا نمی‌خونن مخصوصا پسرا

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دردم همینه که نمیخوام کم بیاره ابروش بره تو مدرسه ولی دیگه کم آوردم دیگه امروز کاریش نداشتم ببینم فر ...

پسر منم همینه  روزی  پونصد بار بهش میگم بخون بخون بازم درساشو  تا ساعت دوازده شب طول میده. از آخرشم میگه بیا به من بگو بنویسم 

منم روانی شدم از دستش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

وای بخدا از وقتی رفته چهارم دلم مرگ میخواد هرروز از اینور مریض شدم از اینور الان برداشته کتاب اجتماع ...

😂😂الهی آروم باش خواهر 

انشانه میبینی این روزارو جاری من پسرش نزدیک ۳ سالشه به من میگه بچه های تو که کاری ندارن تو دلم میگم ...

ممنون 

به هم چنین شما 

درست میگید

بچه ها هر چقدر بزرگ بشن سختی ها و مسیولیت های ما هم بزرگتر و سخت تر میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
راست می‌گفته بخدا منم اعصابم خرد میشه میگم نخون برو کارگر مردم شو اصلا

وای نه بابا چی راست میگفته😂😂حالا من بچه درسخون بودم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
مگه دخترا هم اینجوری میشن؟من اکثر پسرارو دیدم آیت مدلی هستن

والا حاضره موشک بزنن تو مدرسه ولی نره 😂😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚