2777
2789

کسی هست ؟؟ 

یعنی ی جوری سعی در دوری داشته باشه 

چطوری با سیاست از این کار ها میکنید ؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 

از وقتی بعضی حرفها رو شنیدم و رفتارهایی رو دیدم ترجیح دادم برای آرامش خودم و زندگیم ازشون دور باشم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من اصلا باورم نمیشه هیچ مادری بد بچشو بخواد تاحالا هم مادرشوهر بد ندیدم نه مادرم برا عروسا نه مادرشوهر خواهرام نه مادرشوهرم خواهر شوهرم😂 نه هیچکی تو عمرم مادرشوهر بد ندیدم 

به این نتیجه رسیدم لابد عروسا بدن که مادرا بدی میکنن 

حسبی الله ❤

مادرشوهرم اوایل زندگی تا جایی که تونست منو کوبید

حتی تو عقدم داشت عین ابر بهار گریه می کرد... چرا؟ چون لباس عقدی که گرفته بودم پسند دخترش نبود... به قدری وقیح بود دو روز قبل عقدمون رفته بود دعا نویس برا پسرش دعا گرفته بود بهم بزنه عقد رو

دو سال بعد عقد هم تا جایی که تونست چوب لای چرخ زندگی من کرد

2 سال سکوت کردم...

مادر و دختر هر چی تونستن زدن منو

افسرده شدم وسواس فکری گرفتم نشخوار فکری گرفتم سیاتیک گرفتم.... الان آدم شده

ولی چه فایده مگه سلامتی من بر میگرده؟

مگه روز های خوب زندگیم که زهر مار شد بر میگرده؟

الان همسرم هم شیر شده میگه مادر من دوسال اذیتت کرده الان که نمیکنه چرا باهاش خوب نمیشی؟

الان من بدهکارم...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مادرشوهرم اوایل زندگی تا جایی که تونست منو کوبیدحتی تو عقدم داشت عین ابر بهار گریه می کرد... چرا؟ چو ...

منم از دست مادرش با تربیت پسرش عذاب کشیدم 

هر غلطی ک شوهرم میکرد حتی به بد این مادر پشتش بود

حتی برای طلاق راضی کرده بودنش 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
من اصلا باورم نمیشه هیچ مادری بد بچشو بخواد تاحالا هم مادرشوهر بد ندیدم نه مادرم برا عروسا نه مادرشو ...

منم بر این باور بودم همیشه

مامانم با مادرشوهرش عالی با عمه هام عالی با زن عموهام عالی با زندایی هام هم همینطور

بابام هم همینطور

ولی من خیلی بدشانس بودم

من اصلا نفهمیدم به چه گناهی... چه کردم که اینطوری شد از روز خواستگاری باهام چپ افتاد تا روزی که رفتم سر خونه زندگیم...

خدا هیچ کسی رو عقده ای نکنه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

منم بر این باور بودم همیشهمامانم با مادرشوهرش عالی با عمه هام عالی با زن عموهام عالی با زندایی هام ه ...

خب عزیزم این بدشانسی نیست هر رنجی برای تکامل آدمه ، سعی کن رفتو امدتو کم کنی ولی احترامشون رو همیشه نگه دار  

حسبی الله ❤
من اصلا باورم نمیشه هیچ مادری بد بچشو بخواد تاحالا هم مادرشوهر بد ندیدم نه مادرم برا عروسا نه مادرشو ...

اوووووه خیلی مادرشوهر بد زیاده، خییییلی، البته که بد بچشون و نمیخوان ولی خیلی عوامل باعث میشه که رفتار های خوبی نسبت به عروس نداشته باشن.