2777
2789

خانمای عزیز خواهش میکنیم جواب بدین خیلی استرس دارم چرا اینجوریم ؟؟؟

درد لگن دارم طرف راست ک میزنه به پام 

ببخشید نوک سینه هام یکم تیره شده و درد میکنن دو روز پیش هم دوتا قطره ترشح زرد از سینم امد ک وقتی دست زدم چسبناک بودن هفته پیش یه روز ب موعدم بی بی چک زدم منفی بود دیگه تا امروز نزدم 

درضمن قرص لتروزول و مدروکسی هم این ماه مصرف کردم ۱۰ روز از قطع قرص مدروکسی میگذره 

هنوز پریود نشدم 

ممکنه حامله باشم ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر عذرخواهی میکنم احتمال بارداری هست میشه برای منم نظر بدین ۱۰ شهریور پریود شدم دوباره ۳۱ شهریور پریود شدم بعد مهر هم که تا الان نشدم دو هفته است حالت تهوع دارم وپر انرژی تر شدم البته دو قطره خون دیروز دیدم فقط دستشویی بودم ولی بی چک مدیکور منفی است 

آیا خدا کافی نیست ؟

علائم بارداری باشه یا نه نمیدونم ولی منم الان درد لگن دارم میزنه ب پام دکتر گفت مربوط به بارداریمه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
استارتر عذرخواهی میکنم احتمال بارداری هست میشه برای منم نظر بدین ۱۰ شهریور پریود شدم دوباره ۳۱ شهریو ...

ممکنه خونریزی لانه گزینی باشه بی بی هم زود زدی عزیزم صبر کن اگه تا چند روز دیگه پریود نشدی بزن یا برو آز بده مطمئن تره 

علائم بارداری باشه یا نه نمیدونم ولی منم الان درد لگن دارم میزنه ب پام دکتر گفت مربوط به بارداریمه

وای جدی ممکنه باشم ؟

واسه منم دعا کن 🥲

بارداریت بی خطر گلم

علائم دیگه هم داشتین اوایل ؟

من نوک سینه هام تیره شده البته امروزم گُرگرفتگی دارم 

وای جدی ممکنه باشم ؟واسه منم دعا کن 🥲بارداریت بی خطر گلم

انشالله ک بارداری گلم ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علائم دیگه هم داشتین اوایل ؟من نوک سینه هام تیره شده البته امروزم گُرگرفتگی دارم

اره ولی نه خیلی زود ب مرور تیره شد

علائم معدم ضعف میرفتو خیلی بیحال شده بودم همش خواب میرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810