2777
2789

خدایا این عذاب کی تموم میشه 

۸ساله از این دکتر به اون دکتر سونو گرافی عمل واریکوسل دوبار عکس رنگی .‌‌‌‌‌‌‌‌۵دفعه ای یو ای  حالا ای وی اف اولم..

دو ماه تمام امپول زدم بدنم سوراخ سوراخ شد حالا رفتم میکن سقط کن جنین هات قلب شون تشکیل نشده رشدشون متوقف شده .. حالا چطور سقط کنم 

خیلی حالم بده ..نمیدونم دارم تاوان چیو پس میدم تا حالا نه دلی رو شکوندیم نه آزارمون به مورچه ای رسیده ..تنها کورسوی امیدم ۱۲تا جنین فریز شده س که برام مونده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برای بار دوم برم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قلب تشکیل نشه خودشون خود به خود دفع میشن لازم به سقط نیست دیگه طبیعت کارش رو بلده

در ضمن تا ده هفته صبر کن بچه های باهوش ده هفتگی قلب تشکیل میشه 

اینو دکتر خیر اندیش متخصص طب سنتی میگه

❤❤❤

تو چند هفتگی گفتن ؟؟؟؟

چ ربطی داره ب دل شکوندن ؟؟؟ 

بعضی ادم ها خیای چیزا تو تقدیرشون نیس

ب اجبار ازداوج کردن ب اجبار بچه دار شدن

کارما داره 

اصلا کلا بدون اصرار برای داشتن چیزی خوب

نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

عزیزم دقیقا منم پارسال این موقع بعد چت سال دوا درمون و انتظار و پول خرج کردن و بدبختی ای وی اف کردم دوقلو مثبت شد چقدر خوشحال بودم چقدر نذر و نیاز و مراعات و مراقبت تو سونو ان تی مشخص شد یکی بچه سالمه یکیش توده سرطانی خلاصه باز دلم نیومد سقط کنم گفتم تا پای جونم تحمل میکنم تا دنیا بیاد ولی عاقبت نزدیک پنج ماهگی یروز بشدت خونریزی کردم جوری که رحممو میخواستن دربیارن هم بچمو از دست دادم هم چندین ماه شیمی درمانی شدم کاش مال منم از اول منفی میشد یا ی سقط معمولی ن اینحوری کاش زمان به عقب برمیگشت و اپن روز لعنتی من این مارو انجام نمی‌دادم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

عزیزه دلم امیدوارم خدا بهت آرامش بده تا با این قضیه کنار بیایی🤲🏻🥹

و اینکه چیزی رو از خداوند به زور نخواه.، هر آنچه مصلحت باشه همون میشه گلم❤️🌺

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

2810