2777
2789
عنوان

مبلغ سیصدمیلیون با شماره شبا

131 بازدید | 16 پست

بزنی برگشت میخوره؟؟؟طلا فروش  میگه با شبا برات زدم برگشت خورد مبلغ زیاد بود حالا امشب بزنم صبح میاد تو حسابت احساس میکنم دروغ میگه مگه همچین چیزی داریم ؟؟ کسی اطلاع کافی داره اخه پول نداری برندار 

بله میشه برگشت بخوره 

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست چ جوری بریزه فقط میخوام ببینم راست میگه برگشت خورده من ونپچونه قلب تیر میکشه از استرس

نه نگران نباش عزیزم

طلا فروشی معتبره

جایی که نمیره

گرمی چند ازت برداشت؟

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
واقعا خدا کنه راست بگه من چک دارم دلم داره مثل سیر وسرکه میجوشه من ونپیچونه

بگین الان واریز  کنه یه قسمت داره تو برگه بانک که این پول بابت چی واریز میشه معمولا اگه خرید کالا بزنن برگشت نمیخوره

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
دیروز طلای اب شده گرمی ۴و۱۵۰ گفت بیشتر برنمیداریم جاهای دیگه هم گفتن خرید نداریم

آها

حالا چرا فروختی؟

احتیاج نداشتی میذاشتی گرونتر بشه

سریع پول نمیدن من بدهی دارم بدبخت میشم از استرس دیروز موردم وزنده شدم باز میگه فردا

دور از جونت عزیزم

انشالله درست میشه🫂🦋

یعنی تو خود بانک هم مبلغ بالا برگشت میخوره یا باگوشی فقط برگشت میخوره

برای ما تو بانک برگشت خورده بود 140 میلیون بود