2777
2789
فکر می‌کنی کسی سلامت روان داره؟؟؟؟من خودم صرع دارم میگرن عصبی دوقطبی افسردگی و استرسروزی ۲۱ قرص اعصا ...

من ببخشید میگم وقتی عصبی میشم خود ارضایی می کنم ناخودآگاه و شونه هام رو میدم بالا

کاربر مرد غمکین بنده هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دانشگاه برام شده حسرت

خب همین دانشگاه کسایی قراره با من همکلاسی بشن که چند سال از من بزرگترن خیلیاشون ۲ ۳ سال پشت کنکور موندن دنیا که به آخر نرسیده اگه میخوای بری دانشگاه که بسم الله بشین و دوباره یه جوری بخون که تموم شه این دوران کنکور لعنتی اگه خیلی هم برات مهم نیست بزن به یه کاری و کسب درآمد کن

حسرت نداره فقط ببین دلت چی میخواد و صدتو براش بذار

گفتی شکاک شدی هم بیشتر توضیح بده منظورت چیه دقیقا 

من تازه وارد 26 شدم تازه شروع کردم هیچوقت دیر نیست قشنگم ما هنوز خیلی جوونیم وقت داریم.

پس تو هم تا دیرتر نشده و بیشتر حسرت نخوردی شروع کن.

یه مهارتی یاد بگیر، یا درس بخون، کار کن. کنارش تفریحاتتم داشته باش دلت به چیزی و چیزایی خوش باشه‌.

حس میکنم شوهر من شکاک وپارانوییده شما چجوری هستید وقتی شکاک میشید به چی فک میکنید

بگم راستش مثلن فکر می کنم وقتی میرم بیرون پیر میاره خونه.       نمی دارم تنهایی بره بیرون.    

کاربر مرد غمکین بنده هستم