2777
2789

وضع من از تو بدتره 

منم ۲۱ سالمه 

و هیییچچچی نشدم 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولدتم مبارک ❤️

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

منم سی سالمه هیچ گوهی نشدم

عزیزم طبیعیه

سخت بگیری دهنت آسفالت میشه

اما اگه آسون بگیری و جلو بری و هدفمند باشی قطعا به سن من برسی یه چیزی میشی

به قول حضرت حافظ 

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع

سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت کوش

تولدت مبارک منم چن روز دیگه تولدمه 20 میشم نمیدونم چه حسی باید داشته باشم. منم پارانوییدم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
منم سی سالمه هیچ گوهی نشدمعزیزم طبیعیهسخت بگیری دهنت آسفالت میشهاما اگه آسون بگیری و جلو بری و هدفمن ...

درسته خانوم ولی کاشکی سلامت روان داشتم

کاربر مرد غمکین بنده هستم

تو ۲۰ سالگی که هنوز نباید چیزی شده باشی اووو هنوز تازه شروع راهته منم ۲۰ سالمه چیزی نشدم که.. هنوز ت ...

همون دانشگاه برام شده حسرت

کاربر مرد غمکین بنده هستم

اره چون شمع 20 سالگیم رو دیدم حالم بد شد

زندگی همینه 

پس

طوری زندگی کن و وقتتون بگذرون ک سال دیگه ک شمع ۲۱ رو میبینی کمتر حالت بد بشه 

تا چشم به هم بزنی میشی ۳۰ 

شاید اگه یه جور دیگه عمر بگذرونی کمتر دلت بسوزه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔