2777
2789
عنوان

کمکم کنین تو رو خدا

142 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 20 روز دیگه عروسیم ولی من وسایل آشپزخونه هیچی نخریدم اصن.. بنظرتون با 30.. 40 میلیون میشه ظروف آشپزخونه خرید؟ 

سرویس آرکوپال، سرویس قاشق و چنگال، کریستال، همه ظروف آشپزخونه بجز وسایل برقی میتونم با این پول بردارم؟ کسی از باسلام وسایل خریده راهنمایی کنه ببینم مطمعن یانه؟ 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم میتونی با ۴۰تومن ولی خب باید مدیریت کنی

مثلن چجور؟ راهنمایی میکنی؟ 

خودم میگم مثلن آرکوپال بجای سرویس 30 نفره 18 یا 24نفره بگیرم 

نه شهرستانم

اونو نمیدونم ولی قطعا تو شهرتون جاهایی هست که ارزون میدن، تو نت هم سرچ کن دی جی کالا پیشنهاد های خوبی میده فقط چون وقتتم محدوده بادقت خرید کن الکی و هیجانی خرید نکن. انشاالله مبارکت باشه و عاقبت به خیر بشی💐💐💐

ترب هم نگاه کن قیمتا خوبی داره

سایت معتبری؟ آخه گفتن کلاهبرداری زیاد داره ترسیدم حقيقتش وگرنه قیمتاش خیلی خوبه 

اونو نمیدونم ولی قطعا تو شهرتون جاهایی هست که ارزون میدن، تو نت هم سرچ کن دی جی کالا پیشنهاد های خوب ...

ممنون عزيزم هم چنین خودت 

بنظرت باسلام معتبر برا خرید؟ 

اول بهم بگو چیا میخوای بخری تا راهنماییت کنممن خودم تازه عروسم تازه جهیزیه گرفتم

سرویس آرکوپال18 نفره ، سرویس قاشق و چنگال کیفی 30 نفره، سرویس پذیرایی کریستال 18نفره، لیوان و پارچ کریستال 18نفره، جاحبوباتی و جابرنجی ست، سرویس پلاستیکی 

ممنون عزيزم هم چنین خودت بنظرت باسلام معتبر برا خرید؟

فکر نمیکنم چون نظارتی روش نمیشه به نظرم بهتره از یه جایی تهیه کنی که معتبره چون نمیخوای که  بخری بگی حالا یا سالم میرسه یا معیوب باید مطمئن باشی از پیج و جنس