2777
2789
عنوان

ترو خدا جواب بدید

110 بازدید | 29 پست

من نمره ریاضیم از 16 به بالاست معمولا خیلی کم بگیرم بین 16 و 17 و بالا بگیرم خودم همت و اراده کنم 20 یعنی اگه تمرین کنم بنظرتون برم رشته ریاضی خیلی علاقه دارم اما میترسم از اینکه زیر بار درسا برم نتونم اوضاع رو جم کنم از اینکه درسا سخت باشه من شرایط معدل ریاضیم رو گفتم و علاقمم گفتم الان برم ریاضی 

قبولی راحت تره.

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
به من بگو هدفت از ریاضی خوندن چیه دوست داری تو دانشگاه چی بخونی و چه شغلی داشته باشی تا راحت تر راهن ...

من میخوام ان‌شالله امسال ریاضی رو الف بیارم و برم متوسطه دوم و حسابداری بخونم میدونم میشه حسابداری رو از راه های دیگم خوند اما من به ریاضی و محاسبات علاقه دارم نه حفظیات میخوام تا فوق ليسانس حسابداری بخونم

من میخوام ان‌شالله امسال ریاضی رو الف بیارم و برم متوسطه دوم و حسابداری بخونم میدونم میشه حسابداری ر ...

ببین عزیزم حسابداری رشته پر متقاضی هست و اگه از طرف نظری بری ممکنه یکم برات سخت بشه 

چون نظام جدیده باید از سال دهم امتحانات نهایی و فوق العاده سخت بدی و معدلت بالا نگهداری و از طرفی کنکور شرکت کنی 

ممکنه اصلا رشته حسابداری رو نیاری یا شهر دیگه ای قبول بشی 

من نمیخوام بترسونمت فقط میگم جلو جلو نگاه کن 

آینده خودتو دست تقدیر و سازمان سنجش نسپار 

کسی نظری میره که یا هدف مشخص نداره یا رشته اش یه صورت تخصصی نیست 

تو خیلیی راحت تر میتونی از هنرستان بخونی و از پایه به صورت تخصصی بخونی 

امتحانات نهایی نداری و قبولی خیلی راحت تری داری 

من دوستم حسابداری از فنی حرفه ای خوند و امسال تا دوازدهم رو تموم کرد مشغول به کار شد راحت هم دانشگاه قبول شد 

ببین عزیزم حسابداری رشته پر متقاضی هست و اگه از طرف نظری بری ممکنه یکم برات سخت بشه چون نظام جدیده ب ...

ممنون از توضیحات کاملتون خیلی ممنون ی چزای دیگم هس میشه با توجه ب اینایی ک الان میگم دوباره بسنجید واستون زحت میشه ولی واقعا سردرگمم

من به رشته معماری هم خیلی علاقه دارم جوری ک اصلا نمیشه ک معماری نرم از نظر دیگه ب ی شغل دائمی نیاز دارم تا همیشه درآمد داشته باشه معماری همچین شغلی نیست یعنی احتمال داره توی یک ماه فق ی پروژه بیاد دستت و بغیه ماه های سال بی کار باشی و این چیزا

واسه همین تصمیم گرفتم که یه رشته نظری برای ی شغل دائمی انتخاب کنم و در کنار اون و همزمان با اون برم فنی حرفه ای معماری چون از همون پایه میره سر اصل مطلب در حالی ک میتونسم معماری رو از ریاضی برم و حسابداری رو از فنی اما تحقیق کردم فهمیدم از فنی زودتر وارد بازار کار میشی اما ممکنه بعضی در بعضی شرکت ها استخدام نشی و اینکه دوس دارم توی فنی یک رشته هنری داشته باشم تا اینکه ی رشته ای مث ریاضی خلاصه اینکه میخوام دو رشته حسابداری و معماری رو باهم بخونم معماری از فنی و حسابداری از ریاضی اگه پیشنهاد دیگم دارید یا زیرشاخه های دیگه پیشنهاد میکنید با کمال میل ازشون تحقیق میکنم اما معماری رو نمیتونم حذف کنم

ممنون از توضیحات کاملتون خیلی ممنون ی چزای دیگم هس میشه با توجه ب اینایی ک الان میگم دوباره بسنجید و ...

ببین عزیزم من خودم امسال از هنرستان و رشته معماری فارغ‌التحصیل شدم 

من عااااااااشق معماری بودم 

هدایت تحصیلیم که اومد تمامی رشته های نظری و کاردانش الف بود و فنی ب 💔 

بازم من عقب نکشیدم و اومدم معماری 

اره همون‌طور که گفتی بچهای هنرستان همیشه چند قدم از نظری ها جلوترن و زودتر وارد بازار کار میشن 

تو از سال اولی که معماری بخونی کلیییی هنر یاد میگیری که میتونی کسب درامد کنی مثل پتینه ، طراحی پلان و نما و ..... چه دستی چه با اتوکد 

و خیلی از همکلاسی های من از همون سال اول درامد داشتن 

2810