2777
2789
عنوان

بنظرتون مشاورم خوبه یان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 74 پست
بخدا فقط با من اینجوریه ینی پیاماشو با بقیه بفرستم برات با چتاش با من میگی مگ دشمنین باهم اینقدر سرد ...

مگه چه جوری به تو پیام میده ؟ به بقیه چه جوری شاید حساس شدی؟

من به یه جایی میرسم :)🦋💫
شوهرت نیس ک مجبوری باهاش بمونیهزینه کردی مشاور گرفتی ک راهنماییت کنه ن بی توجهی و چصی اومدنبا متن من ...

مگ من گفتم شوهرمه؟ 

ازشون توقع می‌ره ی موقع امید بدن ب دانش اموز منم کسی نیستم ک درس نخونم و امید الکی بخوام 

اگه میخواستی درس بخونی خودتم میخوندی دیگ مشاور واس چی بود آدم نیاز داره از سردرگمی و گیجی در بیاد یکم آروم بشه ن جهت توجه 

این کاربری دست دو نفره ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن این رو هم اضافه کنم که اگه واسه تنبلی ، افسردگی یا هر مسئله ی دیگه ای مشاوره گرفتی از نظر من ...

ن بخدا اینقدر قشنگ و ب موقع درس میخونم 

فقط آدم نیاز داره گاهی ی نفر از سردرگمی نجاتش بده و یکم امید بده بهش همین 

2805
مثلا بهش گفتم فراهانی سوزنش گیر کرده رو ی مسئله همش هی تکرار میکنه ی مبحث رو و خیلی توضیح میده ادمو ...

اینکه سین بزنه سکوت کنه جالب نیست

دوباره بهش پیام بده همون حرف رو تکرار کن که بفهمه سین میزنه باید جواب بده

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

بخدا دارم دق میکنم ب بقیه حرفای انگیزشی بخدا یجوری دخترم دخترم می‌کنه بعد شانس منه بدبخته هیچی نمیگه ...

ببخشید اینطوری میگم ولی حقیقت رو میخوام بگم ، کار اشتباه رو شما انجام دادی حالا چرا ؟ 

یک : توی تاپیک بهتون اثبات کردم که روانشناسی کلا مطالب زرده!

دو : شما انتظار داری بقیه بیان شمارو رغبت بدن سمت اهداف تون ، پس یعنی از ته دل نمیخواید وگرنه خودتون تلاش میکردید

مگ من گفتم شوهرمه؟ ازشون توقع می‌ره ی موقع امید بدن ب دانش اموز منم کسی نیستم ک درس نخونم و امید الک ...

دارم میگم مجبور نیستی باهاش بمونی بهش بگو آقا من هزینه کردم اعتماد کردم شما بهم مشاوره بدی پولامو انگار ریختم توو جوب ن جیب مشاور عوضش کن حرص هم نخور

مگه چه جوری به تو پیام میده ؟ به بقیه چه جوری شاید حساس شدی؟

ببین اینقدر خشک و جدی آدم دو روز سه روز خسته میشه خب ب من پیام نمیده تا من ندم اصلا حتی واسه اولین بار خودم بهش زنگ زدم واسه برنامه ریزی 

ب بقیه خیلی کمک میکنه واسه تمرکز و سردرگمی مثلا شاگرداش گفته بودن خسته شدیم اینقدر قشنگ راهنماییشون میکرد 

ن بخدا اینقدر قشنگ و ب موقع درس میخونم فقط آدم نیاز داره گاهی ی نفر از سردرگمی نجاتش بده و یکم امید ...

امید و انگیزه همین یه جمله ای هست که میگم خدمت تون ، 

وقتی از سر بی انگیزگی یا هر چیزی کارات رو به تعویق میندازی اینو بدون که رقیبت داره ازت جلو میزنه یا یکی دیگه جای شما به ارزوت و حقت میرسه

اینکه سین بزنه سکوت کنه جالب نیستدوباره بهش پیام بده همون حرف رو تکرار کن که بفهمه سین میزنه باید جو ...

خجالت میکشم پشیمونم آقا گرفتم مشاوره رو اصلا راحت نیستم فکر کن می‌خوام ی سوال بپرسم باید بگم ببخشید امکانش هست ی سوال بپرسم در این حد

ن بخدا اینقدر قشنگ و ب موقع درس میخونم فقط آدم نیاز داره گاهی ی نفر از سردرگمی نجاتش بده و یکم امید ...

باز مال تو خوبه 

مشاور من هر روز زنگ میزنه میگه تو درس نمیخونی دروغ میگی تا میام یکمم از درس صحبت کنم سریع میگه داری بهونه میگیری اذیت میکنی امروزم بهم گفت خیلی پررویی😑🤦‍♀️

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

خجالت میکشم پشیمونم آقا گرفتم مشاوره رو اصلا راحت نیستم فکر کن می‌خوام ی سوال بپرسم باید بگم ببخشید ...

از کجا مشاور گرفتی 

چقد میدی ماهانه؟

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

2810