2777
2789
عنوان

میخوام خونمون باخاک یکسان کنیم

264 بازدید | 20 پست

اینو گفتم که بیایید

خونمون 4سال پیش علکی سریع ساختیم نا ایمن وباکلی پرتی اصلا نقشه نداشتیم چون خانواده شوهرم بیرونمون کردن وهردومون کم سن بودیم خلاصه هوب نساختیم

الان تصمیم داریم بکوبیم وحتی شده کمکم ولی دوباره بسازیم

الان موندم چطور ی مهندس خوب برانقشه پیدا کنم و قیمتا چطور حقیقیشو پیداکنم که کلاه سرم نره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولش جمع بستی بعد گفتی مهندس پیدا کنم !!!!سرم کلاه نره !!!!شوهرت شلغمه !!!

چون اینجور کارا بامنه مثلا کارایی که به دقت زیاد وتحقیق بخاد بامنه ولی همیشه پشت پردم 😂من نقشه میکشم اجراش با شوهرم😂

چون اینجور کارا بامنه مثلا کارایی که به دقت زیاد وتحقیق بخاد بامنه ولی همیشه پشت پردم 😂من نقشه میکش ...

😂😂

هزینه اضافه نتراش 

تقسیمات داخلی رو تغییر بده 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
😂😂هزینه اضافه نتراش تقسیمات داخلی رو تغییر بده

ببین سقفش خوب باتیراهن وپایکوبی نداره ومتراژ کمه پس باید دوبلکس کنیم وبااین سازه ناایمن نمیتونیم ببین هرچه زودتر بکوبیم بهتر چون روز به روز قیمتا میرن بالا 

قیمتا وحشتناک  ما دوساله داریم یه خونه صدو ده متری رو می سازیم هنوزم تموم نشده با اینکه بیشتر کاراشو شوهرم خودش انجام میده  بازم کم میاریم تمومی هم نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قیمتا وحشتناک ما دوساله داریم یه خونه صدو ده متری رو می سازیم هنوزم تموم نشده با اینکه بیشتر کاراشو ...

ماخونمون 70تاس فقط ومیخوام که همکفش فقط پذیرایی باشه با ی اتاق کوچیک 6متری باشه اینو که ساختیم اونجا بشینیم تا طبقه دوم تموم کنیم بنظرم هم کفش اینجوری هزینش کمتر میشه

ماخونمون 70تاس فقط ومیخوام که همکفش فقط پذیرایی باشه با ی اتاق کوچیک 6متری باشه اینو که ساختیم اونجا ...

کلازمینش چند متره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قیمتا وحشتناک ما دوساله داریم یه خونه صدو ده متری رو می سازیم هنوزم تموم نشده با اینکه بیشتر کاراشو ...

ماهم همینطوره شوهرم توکارای ساختمون وارده دوست هم زیاد داره میتونیم تاحدودی صرفه جویی کنیم تو هزینه ها 

درنظر داریم کل میلگرد وااهن ومصالح تهیه کنیم بعد بکوبیم خونه رو که کم نیاریم

130تا خب بعد میخوام 70زیربنا باشه برا پذیرایی بقیش حیاط ولی طبقه دوم کل 130متر بسازیم یعنی حیاط هم س ...

انشالله