2777
2789

این تاپیک من بخاطر عنوانش ممکنه بازدید زیادی نگیره ولی تجربه خودمو اینجا میگم .

یه سری ها هستن چنان اب و تاب میدن و تبلیغ میکنن که وای بدویین با یادگرفتن فلان چیز روزانه فلان قدر تومان یا دلار درامد دارین و مخصوصا همین درامد دلاریه ، با احترام به همه شون و من منکر نمیشم ولی یه داستان معروفی هست که الان دارم درکش میکنم

میگن که چهارپا یه بنده خدایی مرد ، بعد هی میزد تو سر خودش که وامصیبتا که چه خاکی توی سرم کنم ، یه ادم زرنگی ، رفت اون چهارپا رو ازش خرید و اون طرف هم خوشحال شد ، بعد این بنده خدا که چهارپا خریده بود ، رفت یه پول تبلیغ داد که مثلا میخوام یه قرعه کشی راه بندازم و جایزه اش هم یه چهارپا هست ، منتها شرط حضور توی قرعه کشی این هست که نفری یک سکه بدین. مثلا 100 نفر میاد و این طرف 100 سکه کاسب میشه و به نفر برنده ، اون الاغ مرده رو میده ، طرف اعتراض میکنه که یعنی چی؟ اون رند ماجرا ، یک سکه شو بهش پس  میده که دیگه اعتراض نکنه

بعضی تبلیغات هم همینه . بیا درست و حسابی یاد بده چطوری درامد دلاری داشته باشیم دیگه ، همه یه پولی میگیرن که پکیجشون رو بخریم و اخرش که همه چی رو یاد گرفتیم ، می مونیم که حالا مشتری از کجا پیدا کنیم ؟ الانم که دایرکت ها رو هوشمند کردن و بهشون پیام بدی انگار داری با دیوار حرف میزنی ، پول حرف اول رو میزنه ، پول داشته باش برات روی سیبیل شون نقاره میزنن ولی کافیه بگی پول ندارم ، اصن نگات هم نمیکنن. تو خودتو هر کاری کنی اصن نگات نمیکنن.فقط خواستم درددل کنم 

هعی یییییی

هعییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

هعی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید