2777
2789
عزیزم علائمشو لطفا میگی پسرمن نزدیک ۴ سالشه اول میاد ادمو میزنه کاملا بی دلیل بعد میاد بوس میکنه. خو ...

پسرت فقط عصبانیه اصلا مشکلی نداره برچسب نزن ارتباطت باهاش خوب نیس ازت ناراحته بچه مخصوصا پسر وقتی با مادر فاصله عاطفی داشته باشه با همه بده و از خودش بدش میاد برا همین خودشو لایق خوب بودن نمیدونه حتما رابطه تون رو ترمیم کن وگرنه کاملا ازت فاصله میگیره اینکه اول میزنه بعد میبوسه احتمالا به این دلیله که عصبانی میشی دعواش میکنی بعد عذاب وجدان میگیری محبته الکی میکنی 

بچه های اوتیسم اکثرشون نابغه اند اگر استعدادهاشون رو به کار ببرند می تونند تو اون زمینه دانشمند یا ک ...

درست عزیزم😘 خوشحالم که این صحبت از شما می‌شنوم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش قطع نکن ی اشنا میگن اوتیسم داره ولی حرف زدنش عالیه ادم نمیفهمه اوتیسمی

باید ببریمش فعلا باباش مخالف یه عقیده ی جاهلی داره فکر می‌کنه برچسب میخوره به بچه و ... . ولی به مدد خدا مخش میزنم و میبریمش باز

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

خودت رو نگران نکن

من که آدم بزرگم یهو می بینی نیم ساعت با یه وسیله ای هی ور میرم چون یا بی حوصله شدم یا اضطراب گرفتم یا ذهنم مشغوله یا اصلا خوشم میاد ور رفتن با اون وسیله بهم حس خوب میده

پسرت که یه بچه یک ساله است

انقدر استرس اوتیسم نداشته باشید

بچه های اوتیسم اکثرشون نابغه اند اگر استعدادهاشون رو به کار ببرند می تونند تو اون زمینه دانشمند یا ک ...

اونا اوتیسم نیستن باهوش هستن بچه های اوتیسم یه شعر رو نمیتونن حفظ کنن چرا الکی از خودتون حرف درمیارید دوستم روانشناسه میگه استادشون یک سال یه شعر رو با بچه های اوتیسمی کار کرده تونستن یاد بگیرن 

قربان شما 🌹😘

🌸🌸💚♥️🌸🌸

فقط برای این موضوع میگی اوتیسم؟ چه ربطی داره آخه 

پس منم بچم بچم چون با هرچیزی فقط ی دقیقه بازی میکنه و بعد میره سراغ ی چیز دیگه اوتیسم هست خدای نکرده؟ 

بچه ها هزاران رفتار متفاوت دارن نمیشه از یکی دو تا رفتار گفت اوتیسم که 

اگر نگرانی ببر دکتر اینجوری بهتره 

خدایا شکرت
ببرش قطع نکن ی اشنا میگن اوتیسم داره ولی حرف زدنش عالیه ادم نمیفهمه اوتیسمی

اگر حرف زدنش عالیه اوتیسم نیس احتمالا از این مامانای وسواس داره بچه رو داده دست روانشناسا دارن دیوونه ش میکنن 

اونا اوتیسم نیستن باهوش هستن بچه های اوتیسم یه شعر رو نمیتونن حفظ کنن چرا الکی از خودتون حرف درمیاری ...

عزیزم از خودم حرف درنمبارم، بچه های اوتیسم رو زیاد دیدم، بعد اوتیسم خفيف تا شدید داریم 

و به احتمال زیاد دوست شما یا با نوع کم توان ذهنی شون سرو کار داشته یا نوع شدیدش 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چجوری فهمیدین اوتیسم داره؟

صحبت نمیکرد. به حرف گوش نمی‌داد. یک سری فعالیت هارو نمی‌تونست انجام بده. 

اسم کاربریت💔

چرا خوشحالی!،اینکه بچه های نابغه برچسب بخورن خوبه!

متوجه نمیشم برچسب چی؟ 

2810