2777
2789
ممنون عزیزم دلمو اروم کردی

😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرنکنم اوتیسم باشه والا پسرای من ده سالشون یه شعر فارسی سختشه حفظ کنه

دکتر تشخیص داد. حفظیاتش خیلی خوبه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ای جان عزیزم😘 دختر منم عصبانی میشه میزنه یا یکی میزنه تو سر خودش ولی هر چی باهاش بازی کنم و سر به س ...

به نظرتون این چیزایی که گفتم ممکنه اتیسم باشه. ولی خوب ازاول اسمشو صدامیزدیم واکنش نشون میداد یاوقتی براش داستان تعریف میکنم قشنگ باهام ارتباط چشمی برقرارمیکنه وبه حرفام گوش میده

حرف زدنش چقدر

رو در رو زیاد صحبت نمیکنه مثلا مکالمه ی معنا دار طولانی نداره من مشکلم این شوهرم از کاردرمانی بدش میاد الان چند وقت نبردیمش وگرنه عالی میشد. 

دکتر تشخیص داد. حفظیاتش خیلی خوبه

بچه ها اوتیسم تو موسیقی نقاشی و ریاضی خیلی خوب اند 

روی کی از اینا کار کن در اینده فردی موفق میشه

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
نه بیش فعال نیست. یک سری فعالیت هارو دیر تر یاد میگیره چون بیشتر تو کار و فعالیت خودش مشغول کمتر توج ...

بچه های اوتیسم اکثرشون نابغه اند اگر استعدادهاشون رو به کار ببرند می تونند تو اون زمینه دانشمند یا کم تر بخوام بگم از همه بهتر بشند 

اکثرشون چهره های قشنگی هم دارند 😍

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
به نظرتون این چیزایی که گفتم ممکنه اتیسم باشه. ولی خوب ازاول اسمشو صدامیزدیم واکنش نشون میداد یاوقتی ...

من میگم اوتیسم نیست. چون خیلی بچه ها این شکلی ان. دستشویی خودش می‌تونه بره؟ یا وقتی دستشویی داره به شما اعلام میکنه؟ غذا به تنهایی میخوره؟

رو در رو زیاد صحبت نمیکنه مثلا مکالمه ی معنا دار طولانی نداره من مشکلم این شوهرم از کاردرمانی بدش می ...

ببرش  قطع نکن 

ی اشنا میگن اوتیسم داره ولی حرف زدنش عالیه ادم نمیفهمه اوتیسمی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
تشخیص گرفته!!!دیرتر یاد گرفتن که عادیه ربطی به اوتیسم نداره

آره دکتر و کاردرمان تشخیص دادن

بچه ها اوتیسم تو موسیقی نقاشی و ریاضی خیلی خوب اند روی کی از اینا کار کن در اینده فردی موفق میشه

احتمالا دختر منم تو حوزه ی موسیقی و ریاضی  فعال باشه😁 

ممنون چشم

با همه بچها خوبه اما ارتباطش با ادم بزرگا زیاد خوب نیست

خوب همین که با هم سناش ارتباط میگیره خیلی خوبه 

الکی خودتو نگران نکن حتی متخصص هم بخاد تشخیص اوتیسم بذاره ساعت ها وقت میذارن و خیلی چیزا رو بررسی میکنن اصلا با یکی دو علامت نمیشه

فقط اصلا نذار تی وی ببینه یا صفحه گوشی 

2810