2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ چیزا😐

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

من خودم دو سال با یک نفر بودم یه مدت از همه دیگه جدا شدیم مامانش برامون دعای جدایی گرفت بود هر دعا نویسی که فکرش کنید من از همه جا رفتم دعانویس هایی که در خونه شون صف می کشیدن من نتیجه نگرفتم دیگه آخر کار که با یه دعا نویس حرف زدم گفت تضمینی کمتر ده روز باید دعا های من نتیجه بگیری یه پیرزنی هست لار هست توی روستایی 

من روز چهارم ازش نتیجه گرفتم پسر برگشت خیلی خوب هست الان چهار ماه از دعا می گذره نتیجه اش مثل روز اول 

اینم شمارش :09338997283بهش میگن حاج خانم 

بهش پیام بدید یا واتساپ یا پیام عادی چون خیلی حضوری میرن پیشش سرش شلوغ جواب تلفن نمیده

من خودم دو سال با یک نفر بودم یه مدت از همه دیگه جدا شدیم مامانش برامون دعای جدایی گرفت بود هر دعا ن ...

چقدر پول گرفت ازت

البته فکر کنم خود طرفی و داری تبلیغ میکنی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
سلام‌ یکی شماره یه پیر مردی رو به من داد کارشون عالی بود برا من باطل کرد خواستیش بهم درخواست بده برا ...

سلام

خیلی از تاپیک های دعانویسی و... رو بروز کردین و از این پیرمرد دعانویس تعریف کردین ❗️❗️❗️

حرف هاتون برام آشناست.

این جا تبلیغ دعانویس ممنوعه. تعلیق می کنن.

من معمولا یک یا دو بار توی این موارد به کاربران میگم و بعدش نی نی یار تگ می کنم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
2810