2777
2789
عنوان

تقریباً سه هفته میشه مدفوع نکردم چیکارکنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 100 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکمم دارم ولی کم اینقدر بزرگ نیس چون شما ها زود به زود میری مدفوع تون سفت نیس برا من سفت مثل سنگه

واقعا سخته 😖😖😖 ، ان شالله که درمانش پیدا کنی!

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یه پسر چینی بود فکر کنم این مشکلو داشت و به طب سنتی و خوردن سیب و فیبر و اینا خودشو بسته بود چندین هفته این مشکل رو داشته عکسش تو گوگل هست تا نزدیک گلوش مدفوع بود..‌حتی بوش از دهنش میومده و گاهی تو دهنش هم...

جدی بگیر بسیاااار خطرناکه

همین دیشب رفتم دکتر فقط دارو میدن

دکتر گوارش درست و حسابی برو 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم اینجوری شدم الان ۳ هفتس تو چیکار کردی ؟ خواهشا بگو

شیاف بیزاکودیل داد دکتر گذاشتم بعد فشار که اورد چون سفت شده بود مدفوع نمیشد معمولی دفع کنم با دست دراوردم بعد دکتر هم برام کلونوسکپی نوشته باید برم ولی میترسم