2777
2789

بچه ها من از بچگی اینطوری بود که هر روز دستشویی نمیرفتم مثلا هر سه روز یک بار دفع مدفوع میکردم ولی کم کم شد یک هفته این با این وجود خونریزی میکنه و دونه هم در اومده ولی این دفه که 20 روز شده دیگه میترسم برم نمیدونم چیکار کنم 

شنیدم تنقیه انجام میدن کسی میدونه چطوریه؟

اینقدر وضعیتم بد شده الان چند ماهه مدفوع و با دست در میارم

خیلی خیلی ببخشید مجبور بودم اینجا بگم لطفاً راهنماییم کنید

به دکتر اعتقاد نداری؟ 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک نمیکنم اینجا کسی کمکت کنه ها 

باید بری پیش متخصص 

اینجوری پیش بری روده بزرگت دچار مشکلات جدی میشه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

برو دکتر خیلی خطرناکه
برو دکتر پشت گوش ننداز
(برای منم پیش اومده)

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄