2777
2789
عنوان

حکم خلع ید یا همون تخلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
سلام دله چونی. بخوا. هر له فکرما بویی کمه سرم شلوقو ام بینه. خبرات خوت خاس بویی؟

سلامتی والا شکر بو خوای گیان  خاسم  الحمدلله.....خود چاکی خاسی  نی نی نازارگد  ناهتیسه دنیا ...چن روژه هر ایژم حوالد پرسم  روم نو🫣

سلامتی والا شکر بو خوای گیان خاسم الحمدلله.....خود چاکی خاسی نی نی نازارگد ناهتیسه دنیا ...چن رو ...

حای روی چه😐خاسه ولا خاله تازه چوگمه ناو ۸. ولا منیش هر له فکرتا بوم دسم نگی پیام بم. ایشو چتت نما ایتر؟

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حای روی چه😐خاسه ولا خاله تازه چوگمه ناو ۸. ولا منیش هر له فکرتا بوم دسم نگی پیام بم. ایشو چتت نما ا ...

خآسه قزات خوا کمکدان وه ل پناه خوای گور بی ان شاءالله زایمان راحتت بوه و نی نی عزیزگدیژ و سلامت بیده باوشد🤲😍😘 ....والا حقیقتی هیچ ایشو چتمیژ نماوه شکر بوخوا...بخوا گشتی  تواو ل استرسو  خوابکام بشکه خواد له راضی بید  وا او آنه وتد  قرص اعصابگان  نخوه  بخوا گرکم بو بیخوم دوای قسه ی تو ترسیام نمخوارد...آنا ایسه معتاد قرصیژ بومو🥲شکر هزار هزار مرتبه شکر بو خوای گوره او ایشه وا ل بدنماو  اموت اگره  رایگ ها جیگا نماوه اصلا 

یه آشنا داشتیم مثل شما بودن، شکایت نکرد! ولی تا چند روز هرنصف شب میرفت در میزد و با صدای بلند پشت درشون آواز میخوند و.... مستاجر هم عاصی شد و مجبور شد پاشه😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب تو مبایعه نامه به ازای هر روز تاخیر تخلیه ۵۰۰ هزار جریمه زده تهش که محکومه به ضرر خودشه نره

خوب داره میگه تا برج یازده بهم اجاره بدین 

دو ماه ازش اجاره بگیرین و بزارین بمونه 

خونش تکمیل کنه

خآسه قزات خوا کمکدان وه ل پناه خوای گور بی ان شاءالله زایمان راحتت بوه و نی نی عزیزگدیژ و سلامت بیده ...

خاسه خواشکر ولا خوشحال بوم اره کوره دکتر نخوش پروره بو مشتری اگره ولا استرس دایک هرچه نخوشیه شکر بو خوا وا الان خاسی

یه آشنا داشتیم مثل شما بودن، شکایت نکرد! ولی تا چند روز هرنصف شب میرفت در میزد و با صدای بلند پشت در ...

والا ترسیدیم دعوایی چیزی بشه🤣به محض اینکه پیامک ابلاغیه رفت براش ترسید رفت خودش فکر نمیکرد شکایت کنیم

خوب داره میگه تا برج یازده بهم اجاره بدین دو ماه ازش اجاره بگیرین و بزارین بمونه خونش تکمیل کنه

من برج یازده زایمان میکنم بعدشم چله زمستون مگه موقع اثاث کشیه تااازه اگه کار خونش اونموقع تکمیل شه من که نمیتونم صبر کنم ببینم اون کی خونش تکمیل میشه بعد اجازه بده ما بریم اونجا. حالا اینم به کنار برگشته میگه ماهی یه تومن اجاره میدم انگار از دهکوره اومده کلا ادم ناحسابی بود حرف زور میزد