2777
2789

دوستان بچم بیست ماهشه،هنوز۹کیلو،به دنیااومدسه ودویست بود!

مشکل تنگی مری داشت که الان برطرف شده،بجای یک قطره مولتی ویتامین دکترگفته روزی یه قاشق غذاخوری بده!سانستول دادم،ویتان دادم،لیکو میون لیکو رویال وچندین مدل دیگه

یعنی درحدگنجشک میخوره اونم بایددنبالش بدو بدو کنم وراه برم،بابازی ودلقک بازی وحواسشو پرت کردن!جدیدا دوباره لاغرشده!فقطه فقطه فقط هم شیرخودمو خورد ازبچگی،باهیچچچ ترفندی هیچ شیرخشکی نخورد،حتی ازین پودرایی که شبیه شیرخشکه دکترا میدن واس وزن گیری گرونه،اوناروهم نخورد!چندنفری گفتن از شیر بگیرش به خوراک میاد،ولی میترسم،اخه کوچولو بود ازگشنگی شب تاصبح گریه میکرد شیرم کم بود ولی شیرخشک باسرنگ قاشق به هرمدلی میخاستیم بدیم بهش میریخت بیرون از گوشه لبش.راهی کمکی چیزی

تنوع غذایی وخوراکی هم تادلتون بخاد یعنی همه چیز جلوش میزارم وبراش میخریم 

کاش یه آمپولی اختراع میشد بهشون تزریق میکردن ک اشتها باز می‌شد و غذا میخوردن 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داری با بچه ات کاردستی های خوشگل درست کنی؟ دوست داری یک برنامه غذایی هفتگی با غذاهای سالم و متنوع و دستور تهیه شون داشته باشی؟ دوست داری یه اپلیکیشن پر از قصه و لالایی و هر چیزی که یه خانم بهش احتیاج داره داشته باشی؟ مامی آچار رو از بازار نصب کن، همه این چیزا رو رایگان بهت میده

سانستول _ ویتان _ لیکو میون _ لیکو رویال رو دکتر داد ؟

واسه چی ؟

وزن گیری ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سانستول _ ویتان _ لیکو میون _ لیکو رویال رو دکتر داد ؟واسه چی ؟وزن گیری ؟

مولتی ویتامین،اشتها اور،البته واس جبران سو تغذیه،بهداشت هم میده دیگه،ولی من مال بهداشت نمیدم ازبیرون میگیرم،اره دکترمیده،خب اولش که نمیدونستم مشکل داره دکتر اطفال میداد که به اشتها بیاد،اونجا یه قطره،ولی ازوقتی مشکلشو فهمیدن وزیرنظردکترگوارش یه قاشق غذاخوری

خیلی لجبازه،غذانخوره شیرم که دیگه نخوره اونوقت چی،ازش برمیاد

دختر منم همینطور بود عزیزم، شاید یه مدت لاغر بشه ولی بعدش بهتر میشه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

دخترمنم نمیخوره😔

عزیزم تنگی مریش باچی حل شد؟

دخترمنم یکی ازرگهاش بسته بودکه بابالون بازشدیکی هم ازرگاش سرش شله ونمیدونم چی میشه چن روزدیگه وقت دکترداره😔

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

اول ببین چقدر اصرار میکنی هرچقدر اصرار ب خوردنش داشته باشی اونم بیشتر نمیخوره تجربه دارم ک میگم 

دوم ببین ژنتیکتون چطوره خودت و شوهرت درشتین؟

سوم ببین ک بچها حتما باید گشنشون بشه ک غذا بخورن اگ گشنش نباشه نمیخوره یک بار امتحان کن نترس کاریش نمیشه بزار گرفته بشه بعد ک دیدی بهانه میاره و دلش شیرینی جات میخاد بشقاب غذا بکش یکی دو قاشق بزار تو دهنش بعد که مزشو فهمید مطمئن باش ته ظرف رو در میاره 

چهارما 

شیر و شیره قاطی کن بهش بده 

شیر انبه بهش بده حتی کم 

شیر موز بهش بده 

در طول روز سه یا ۴ بار اصرار ب خوراکی خوردنش نکن 

چهارما دارو ب بچه نده سیستم عصبیش بهم میریزه وقتی بچه با دارو گشنه بشه در حالت عادی اصلا گشنش نمیشه 

پنجمن اصلا اصلا نگران نباش اون ب اندازه نیاز بدنش میخوره وقتی اصرار میکنی اونو از غذا بیشتر زده میکنی بزار خودش گشنش بشه 

شیشما تنقلات مثل چیپس پفک بیسکوییت کیک آبمیوه شیرهای فرآوری شده رو حذف کن به جاش غذا بزار جلوش وقتی غذاشو خورد تشویقش نکن نزار فکر کنه داره در حق تو لطف میکنه بزار بفهمه یکی از نیازهای بدن خودش تامین میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
2810