2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد برادرشو بیاره باما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 102 پست
ممنونم بابت نظرتوناخه تنها مشکل درسش نیست خوراکش و لباس و وسایلشم هست و اینکه تو اون خونه دائم تنش د ...

خوراکش که سه روز تو خونه شماست 

یا بعد مدرسه بیارید و برای شام ببرید خونشون 

لباس و وسایل مدرسه هم یه بار تو کل ۹ماه هست میتونید جنس متوسط بگیرید اینا رو همسرتون باید بده اگه از زندگی خودتون کم نزاره مشکلی پیش نمیاد 

انشالله خدا ۱۰۰ برابرشو بهتون برگردونه❤️

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قرار بذارین فقط پنج شمبه و جمعه بیاد خونه شما 

اون دو روز هم باهاش رو درساش کار کن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من بودم قبول میکردم البته اگر بچه خوبیه و باهات لج نیس. منم یه خواهرشوهر مجرد دارم پدرشوهرم فوت کرده مادرشوهرمم رو به موته اگر بمیره بقیه خواهرشوهرام توقع دارن بیاد با ما زندگی کنه. اگر بچه پررو نبود منم حرفی نداشتم ولی خیلی دریده‌س. همچین جواب میده فکر میکنی یه پیرزن ۸۰ساله داره حرف میزنه

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

معلومه بیارش 

فک نکن برادرشوهرته

فک کن یک بدسرپرست از بهزیستی آوردی میخوای برا ثوابش بزرگش کنی 

ذخیره آخرتت بشه

خدابرات جبران میکنه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

نه عزیزم. منتها اگه زور شوهرت بیشتره چاره ای نداری.  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مادرشوهرت فقط سه سال از من بزرگ‌تره، بچه من تازه انشالله آبان به دنیا میاد.  

اینا باز بچه میارن. شک‌نکن. به همسرت بگو این داداشت رو مدیریت 

کنی، بقیه رو چیکار میکنی . حداقل ببرینش عملی چیزی کنه 

من جات بودم نمیوردم

چون حوصله و اعصاب میخواد 

یه عمره مگه یکی دو روزه 

تو هفته باهاش کار کن .آخر هفته بیرون ببرید 

ولی دلسوزی زیادی نکن .

همین بچه یه کار غلط انجام بده همون ننه بابای بی مسئولیت روزگارتو سیاه میکنن

این چه حرفیه زندگی مشترک این حرفها رو بر نمیداره همه مسئولیتش با خانمه

خوب خیلی وقتا شوهرا حرف خودشونو پیش میبرن. منظورم این بود اگه شوهرش خیلی اصرار داره چاره ای نداره جز قبولی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را