2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد برادرشو بیاره باما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 102 پست
مادور شوهرم 55 سالگی یائسه شده اما از اخرین ذخیره ی تخمدانش هم استفاده کرده کثافت لجن کاش بچه هاشم ب ...

وای یعنی تا ۵۵ سالگی زاییده😐

نمیدونم چرا هرچی شرایطشون بدتره از اون نظر فعال ترن !!

به مادر شوهرم میگم توکه از شوهرت بدت میاد وضع مالیتون افتضاحه سنتون بالاست ،تفاهم ندارید اعصاب ندارید شوهرت معتاده چرا باز بچه اوردی میگه خواستم سرگرم بشم بدبختیاموفراموش کنم پدرشوهرمم میگه بچه برکته حالا خوبه با هزارتا حسرت بزرگ میشن چه برکتی اخه شوهرم تو این سن از باباش متنفره ارزوی مرگشو داره خواهرشم همینطور نمیدونم اینا چه پدرمادری هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای یعنی تا ۵۵ سالگی زاییده😐نمیدونم چرا هرچی شرایطشون بدتره از اون نظر فعال ترن !!به مادر شوهرم میگ ...

اره چندش کثافت دقیقا تا 55 سالگی با یه شوهر معتاد 

الان نزدیک 80 سالشه ولی اگر یائسه نشده بود مطمعنم ابان که وقت زایمان دارم با من میزایید شک ندارم 

به نظر من که اگه اوردیش دیگه باید تا ابد نگهش داری 

اگه می‌تونستی خودت میرفتی خونشون درساشو باهاش کار میکردی بهتر بود

برادر شوهر من ۲۰سالش بود اومد شهر ما برا یه مدت کوتاه چند روزه ۳سال طول کشید تا رفت تازه بچه هم نبود 

رو همین حساب میگم نیارش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
به نظر من که اگه اوردیش دیگه باید تا ابد نگهش داری اگه می‌تونستی خودت میرفتی خونشون درساشو باهاش کار ...

اره منم از همین میترسم ولی نمیتونم برم خونشون بیشتر از درس مسئله لباس و خوراک و وسایلشه 

اره منم از همین میترسم ولی نمیتونم برم خونشون بیشتر از درس مسئله لباس و خوراک و وسایلشه

اره یه کاری نکن که فردا خودت پشیمون بشی و اذیت 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

اگه اوردیش دیگه مثل بچه خودت باید براش مادری کنی،خرج کنی تازه بچه خودتو میتونو دعوا کنی اگه کاری کرد ولی برادرشوهرتو نه 

کم کم هم این کارا برات میشه وظیفه

اگه بچه خودت هم مدرسه ایه که دیگه بچه خودتم از درس و مشق میوفته 

مادرشوهرت ۴۲ سالشه؟؟؟تو چندسالته شوهرت چندسالشه ،چقد جوونه ،این حالا حالا که میتونه بزاد

خیلی جوونه تازه برادرشوهر بزرگم ۲۷ سالشه یعنی ۱۵ سالگی زاییده مثلا دبیرستان بوده بچه داشته دیگه فکرشو بکن

2810