2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد برادرشو بیاره باما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 102 پست
واقعا بستگی داره به شرایطت من بودم اگر پسر با ادب و ارومی بود اگر شرایط مالی شو داشتم اگر خونه بزرگ ...

شرایط مالیمون اوکی نیست ولی از پدرشوهر مادرشوهرم بهتره شوهرم خیلی غصه داداششو میخوره میخوام بیارمش اینجا 

چون پدرشوهرم و برادر شوهر بزرگم حرفای رکیک و دعوا و بحث و جدال دارن خیلی جو خونشون بده

من چون خودم خواهر کوچیک دارم وقتی جای اون بچه گذاشتم دلم سوخت 

ما ۳،۴نفر دور خواهرم هستیم تو درس و کاراش اونکه تنها مونده 

کاش دو روز در هفته مثلا پنج شنبه و جمعه از صبح بیاد تا عصر 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادمای بیفرهنگین من فقط دلم برای اون بچه بیچاره میسوزه

خودن میگی بی فرهنگ هستند

پس زحمات شما هم براشون اهمیت نداره.

والا اینقدر بدی از بقیه دیدم ک میگم فداکاری برای دیگران اشتباه محضه.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
2805
اگه پدر و مادرش ادم حسابی بودن مهم نبود مشکل اصلی اختلاف سنی شون نیست

چرا اون جزو دلایل اصلیه تو‌حرفای من. حالا اینا خانواده مورد داری هستن.‌خیلیا مثل اینا اعتیاد و اینچیزارو ندارن اما وقتی بچه بزرگ‌میشه پدرمادر کافی نیستن واسه اون بچه یا تواناییشو ندارن حوصلشو ندارن مریضن و...کارای بچه میفته گردن بقیه.  نگرانیای اضافه بر سازمان خواهربرادرای دیگه از سر دلسوزی . 

parasoo1989@
نه اصلا بیاره دیگه نمیره محاله بره بگو من میرم اونجا باهاش کار میکنم و بهش میرسم

پدرشوهرم بیکار و علاف تو خونس 

خوشش نمیاد کسی بره خونش میخواد راحت باشه حتی پسرشم نمیره دیگه 

خودن میگی بی فرهنگ هستندپس زحمات شما هم براشون اهمیت نداره.والا اینقدر بدی از بقیه دیدم ک میگم فداکا ...

عزیزم فداکاری برا مادرشوهرش نیست 

برا اون بچس ک ندونسته افتاده تو این خانواده

اکانت دست۱۰_۱۲نفره😌💜
کامل اونجا نباشه بنظرمهر روز یکی دوساعت بیاد درساش باهاش کارکن

شوهرم میگه اینجا غذا بخوره باهامون براش وسایل مدرسشو بخریم لباس و کفش و اینارو چون نداره 

من باشم میگم ننه ات تو پیری هوس بچه داری کرده نمیتونست واسه چی حامله شد شوهر معتاد خودشم افسرده

اره والا، منم به شوهرم بارها گفتم شکر خدا ننه ات یائسه شد وگرنه الان بتید با هم میرفتیم بیمارستان برای زایمان😒

والا با کا. ندوم اشنایی نداشتن طبیعی هم نمیتونستن؟ 

منم خواهر شوهر کوچکتر خودم دارم 

سرشون بخوره این زنای قدیمی که سالی یمی میاوردن تا یائسه بشن

حالا برامم سواله چجور بین اینهمه چشم بچه میساختن 

مادر شوهر کثافت و هوس رانم  که بچه بزرگش 60 سالشه کجا و چجوری بچه ساخته 

شکر یائسه شد 

عزیزم با شوهرت صحبت کن بگو باشه بیارش اما اگر رفتار بد و شیطونی زیادی داشت و مجبور شدم بهش تذکر بدم دیگه بساط اعصاب خوردی راه ننداز و مثل مادر ک باید همزمان با محبت جدیت هم داشته باشه تو دیگ این حق رو بمن بده ،

نه اینکه تا بگم بالا چشمش ابرو جلو بچه با من کل کل کنی اونو هم با من دشمن کنی ،و باعث شی رابطمون روز به روز خراب تر بشه،هر سه تو یک جبهه باشیم ،و حرف من برای تو اولویت باشه 

...
عزیزم فداکاری برا مادرشوهرش نیست برا اون بچس ک ندونسته افتاده تو این خانواده

اون بچه هم قدر دان نخواهد بود چون تو این خانواده بزرگ میشه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
2810