2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد برادرشو بیاره باما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر مادرش بفکرش نیستند شما باشید!

اونا وقت بچه زاییدن باید فکر میکردن ما پیرشدیم حوصله بچه نداریم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
2805

یه مدت بیار...به شوهرتم بگو نتونستم کنار بیام باید برگردونی خونشون.......ولی محبت شما اونو از خانوادش بیزار میکنه و از خونه زده میشه.اگه هفته ای یبار باهاش برین سینما تفریح فلان بهترنیست...؟؟؟توهمون خونه باشه ولی شماهم براش لباس اسباب بازی اینا ببر...بحث یه روز دوروز نیست

اره ولی شوهرم خیلی اصرار می‌کنه دائم فکرش درگیره داداششه خودمم بچه رو دوسش دارم و ناراحتم براش

میدونم

اما هرچی هم ک بگی اون بچه مسئولیت داره اسی

خدایی نکرده اتفاقی بیفته براش ده تا صاحب پیدا میکنه

چند روزم اومد خونه ت اخه بعدش چی؟

باید مشکلاتشون ریشه ای حل بشه

واقعا بستگی داره به شرایطت 

من بودم اگر پسر با ادب و ارومی بود اگر شرایط مالی شو داشتم اگر خونه بزرگ داشتم میتونستم اتاق جدا براش فراهم کنم میوردم کنار خودم چند وقت بهش رسیدگی میکردم حداقل کلاس اولشو تا اخر کنار خودم نگه میداشتم چون خیلی پایه مهمیه 

بعد ازونم روزا میوردم پیش خودم شبا میفرستادم خونه خودشون

کاربری دست دو نفره ❤️😘

قابل توجه خانومایی ک تو تاپیکای بچه دار شدن مامانا با اختلاف سنی زیاده هم خودشون هم بچه ها با اون اخ ...

اگه پدر و مادرش ادم حسابی بودن مهم نبود 

مشکل اصلی اختلاف سنی شون نیست

🏃🏻‍♀️

موندم چرا کسی ک شرایط نداره بچه میاره! خیلی خیلی اشتباه زن و شوهر سن بالا بچه بیارن اههه دلم برا اون ...

ادمای بیفرهنگین من فقط دلم برای اون بچه بیچاره میسوزه

ادمای بیفرهنگین من فقط دلم برای اون بچه بیچاره میسوزه

مادر پدرش چند سالن؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

اسی خودت بچه نداری؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
2810