2777
2789
عنوان

دوستان متاهل میایید

207 بازدید | 29 پست

دوستان متاهل عزیزم کدومتون مثلا قبل اومدن خاستگار ونامزدیتون همش استرس داشتین ک نکنه خدای نکرده یچیزی بشه و عقب بیفته مراسمتون... ایا اگ استرسشم داشتید بیهوده بودع؟ میشه بگید لطفا

من همش وایب منفی می دادم

آخرشم واقعا منفی می شد

قشنگ جذب می کردم منفیارو

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه....شاید هم یه اتفاقاتی پیش بیاد....ولی با درایت بزرگتر ها و خود عروس و داماد حل میشه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2805

من باهمسرم دوست بودیم این حسو داشتم اگ عاشق ماشقی درکار نبود اصلا برام مهم نبود اما حسم کاملا بیهوده بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

تا قبل خواستگاری گفتم نکنه تا خواستگاری اتفاقی بیفته .و نیفتاد.روز نامزدی گفتم نکنه تو راه خدای نکرده تصادف کنن..چند روز قبل عروسی گفتم نکنه مادربزرگش بمیره.

هیچکدومم اتفاق نیفتاد.روانشناس ها میگن ۹۹ درصد استرس هایی که دارید هیچگاه اتفاق نمیفته

2810