2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون یکی ن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

هیچ کاری ریز ریز خرد میکنم میریزم قابلمه زیرشو خیلی کم میکنم میذارم روغنش دربیاد هر از گاهی هم میزنم ...

من یبار روغن شترمرغ گرفتم برای سرخ کردن بعد داخلش هل واینجورچیزا ریختن ولی بازم برام بد طعم

کلا روغنا همشون یکیه این فقط یه نوع تبلیغ یا یه نوع بازار یابی هس وگرنه فرقش چیه ما چندین ساله روغن ...

فرقشون توی گیاهیه که ازش روغن گیری شده مثلا روغن جامد از پالم که یه ماده سرطانزاست به اضافه سویا درست شده روغنهای مخصوص پخت و پز از دانه آفتابگردان درست میشن و روغنهای سرخ کردنی اگر اشتباه نکنم از دانه سویا و دانه کُلزا و ذرت درست شدن اینه فرقشون

مگه تو خورشت حرارت بالا نمیدن فرقش چیه اونوقت

اخه خورشت هم بریزی

حرارتش مستقیم نیست

چجور بگم

یعنی مستقیم کف تابه نیست زیادش کنی

روش سیب زمینی سرخ کنی 

سرخ کردن سیب زمینی با اون حرارت بالا 

چقدر طول میکشه

چقدر مداوم حرارت مستقیم داره بهش میخوره

همون خورشت هم نباید زد بنظرم حتی.....

ما خودمون تو خونه

فقط یکی پخت و پز میگیریم اونم میذاریم ته کابینت

فقط روی برنج

و چمیدونم ماکارونی که نچسبه به هم

یسری هم به سالاد میزنن

چیزی ک زیاد استفاده میشه سرخ کردنیه

اخه من از روغن کنجد استفاده میکنم کلا

اونکه اصلا داستانش جداست...

اخه دیدم پخت و پز کارخونه ایی ک اصلا روشم زده برا سالاده و حرارت مستقیم نبینه رو داخلش چیز میز سرخ میکنن