2777
2789
عنوان

عدسی خوشمزه

264 بازدید | 22 پست

سلام میشع طرز تهیه به عدسی خوشمزه بگین برا بچم دوسالشه من عدس ومیزارم میپزه بعد سیب و پیاز و سیر تف دادم رب میزنم نمک زردچوبه میریزم گاهی بکم ابلیمو دوسداره یا الان که هوا سرذشده میخوام اب قلم بگیرم بریزم شماها هم همنجور درست میکنید؟؟

اگه کسی طرز تهبه شیر بادام سنگی بلده بگه من بلدنیستم برابچه میکن خوبه ممنونم 

عدسی رو سیر نزن ربم همینطور با قارچ و سیب زمینی بپزید و نمک فوق العاده ای یکم آبلیمو که سلیقه ای

قارچ دوسنداره  مرغ هم یه مدت ه بدش میاد نمبدونم چرا قبلا ذوزی یه تیکه مرغ بابد مبخوردفقط گوست گوسفند چرخ سده میخوره اونم قلقلی بابد باشه 

پس رب نلاید تاالان میز دم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رب عدسی رو خوب تفت بده بعد بریز  منم همین طوری ولی خب سیب نمیریزم 

مغز بادوم رو بخیسون بعد پوستش رو جدا کن و با شیر تو میکسر میتونی عسل هم اضافه کنی

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید و دعا کنید ❤

به نظرم اب قلم طعم ناب عدسی رو نابود میکنه عدسو میزارم ۴۵ دقیقه اخر سیب زمینی، یک رب اخرم پیاز تفت د ...

برای اینکه مقوی بشه میگم قبلا لب ب این چیزا نمیزد امسال گفتم استخون ساز هرچی هست بهش بدم دوسالش شده ولی نمیدونم دقیقا چی

مثلا شیر انگور شنیدم خوبه و...

من سیر نمی ریزم... گاهی پیاز هم نمی ریزم

سیب زمینی رو هم بعد از پخت درمیارم و می کوبم و دوباره برمیگردونم تو عدسی. لعاب میندازه و عالی میشه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

2810