روزگار_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1133 عنوان عدسی خوشمزه 264 بازدید | 22 پست سلام میشع طرز تهیه به عدسی خوشمزه بگین برا بچم دوسالشه من عدس ومیزارم میپزه بعد سیب و پیاز و سیر تف دادم رب میزنم نمک زردچوبه میریزم گاهی بکم ابلیمو دوسداره یا الان که هوا سرذشده میخوام اب قلم بگیرم بریزم شماها هم همنجور درست میکنید؟؟اگه کسی طرز تهبه شیر بادام سنگی بلده بگه من بلدنیستم برابچه میکن خوبه ممنونم 1403/07/29 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آویشنبانو عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 1375 عدسی رو سیر نزن ربم همینطور با قارچ و سیب زمینی بپزید و نمک فوق العاده ای یکم آبلیمو که سلیقه ای
روزگار_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1133 عدسی رو سیر نزن ربم همینطور با قارچ و سیب زمینی بپزید و نمک فوق العاده ای یکم آبلیمو که سلیقه ای قارچ دوسنداره مرغ هم یه مدت ه بدش میاد نمبدونم چرا قبلا ذوزی یه تیکه مرغ بابد مبخوردفقط گوست گوسفند چرخ سده میخوره اونم قلقلی بابد باشه پس رب نلاید تاالان میز دم؟؟
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4744 به نظرم اب قلم طعم ناب عدسی رو نابود میکنه عدسو میزارم ۴۵ دقیقه اخر سیب زمینی، یک رب اخرم پیاز تفت داده شده با رب و زرد چوبه رو میریزم کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی
رااحله عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 129 رب عدسی رو خوب تفت بده بعد بریز منم همین طوری ولی خب سیب نمیریزم مغز بادوم رو بخیسون بعد پوستش رو جدا کن و با شیر تو میکسر میتونی عسل هم اضافه کنیلطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید و دعا کنید ❤
روزگار_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1133 به نظرم اب قلم طعم ناب عدسی رو نابود میکنه عدسو میزارم ۴۵ دقیقه اخر سیب زمینی، یک رب اخرم پیاز تفت د ... برای اینکه مقوی بشه میگم قبلا لب ب این چیزا نمیزد امسال گفتم استخون ساز هرچی هست بهش بدم دوسالش شده ولی نمیدونم دقیقا چیمثلا شیر انگور شنیدم خوبه و...
روزگار_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1133 رب عدسی رو خوب تفت بده بعد بریز منم همین طوری ولی خب سیب نمیریزم مغز بادوم رو بخیسون بعد پوستش رو ج ... ممنونم انشالله خواستت برسی عزیزم
مامان۲۳۱۲۱۴۰۱۵۹۷۲ عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 921 من هربار عدسی درست میکنم اول عدسو تو پیاز داغ خوب تفت میدم خیلی خوب میشه .پیاز داغ بیشتری هم برای عدسی استفاده میکنم لعاب خوبی میده
روزگار_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1133 من هربار عدسی درست میکنم اول عدسو تو پیاز داغ خوب تفت میدم خیلی خوب میشه .پیاز داغ بیشتری هم برای عد ... یعنی عدس سرخ میشه کمی
yekzan عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2327 رب نزن بریز توی زودپز با پیاز و سیب زمینی عاالی و لعاب دار میشعبا ابلیمو
آویشنبانو عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 1375 قارچ دوسنداره مرغ هم یه مدت ه بدش میاد نمبدونم چرا قبلا ذوزی یه تیکه مرغ بابد مبخوردفقط گوست گوسفند ... ما هیچ وقت نمیزنیم ولی کلا سلیقه ای دیگه
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15397 من سیر نمی ریزم... گاهی پیاز هم نمی ریزمسیب زمینی رو هم بعد از پخت درمیارم و می کوبم و دوباره برمیگردونم تو عدسی. لعاب میندازه و عالی میشه گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 3604 حتما آب قلم یا آب گوشت و مرغ بریزیک قاشق بلغور گندم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم