2777
2789
عنوان

جاریم اومد پیش بچم اصن هیچ تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من‌جاری خیلییی بهتر از خاهر شوهره برا من که ایطورهخاهرای شوهرم برا بچم به داداششون تبریک گفتن ...

کلا هم جاری هم خاهرشوهر ب خون ادم تشنه میشن. البته خوباش هس ولی کمن.  در کل جاری زحمتش کمتر از خاهرشوهره. چون بلخره خواهر برای شوهر عزیزه و ممکنه خیلی رفتامد کنه. و اگرم دعوایی بین خاهرشوهر و عروس بشه کل خانواده طرف خاهرشوهره رو میگیرن ولی جاریا جنگم کنن بر کسی مهم نیس چون عروسن دیگه

چقدر کادو داد؟شاید راضی نبود اونقدر کادو بده شوهرش زور کرد ناراحت از شوهرش بوده

کادوشون کم بود.  تازه کادویی که تصمیم میگیرن بیارن دیگه بخودشون مربوطه عقدشو نباید سر مردم خالی کرد

کلا هم جاری هم خاهرشوهر ب خون ادم تشنه میشن. البته خوباش هس ولی کمن. در کل جاری زحمتش کمتر از خاهرش ...

یک عدد جاری ام 

بخدا که مثل خواهرم تا میکردم باهاش 

ولی دورمون کردن از هم خونواده شوهرامون 

با حرف و حدیث 

الان اون میگه جایی بیام باهات شوهرم نباشه معذبم 

منم دیگه اصلا باهاش گرم نمیگیرم!

پس اگه میخاد تبریک نگه غلط میکنه میاد خونم

دیگه به خاطر شوهرش و رسم و رسوم اومده دیگه . من اگه جاریم بهم نگه که بارداره ،و ازم قایم کنند محاله که برم دیدن بچه ش . مگر اینکه شوهرم یا پدرشوهرم ازم بخوان که همراهیشون کنم . اونوقت میرم ولی سرسنگینی می‌شینم . مگه جاری میاد جنین رو از شکم می‌کشه بیرون که بارداری رو ازش قایم می کنند ؟

مگه میخاد برام سیسمونی بخره که ناراحته بش نگفتم. جاری کی باشه که بخام خبربارداریمو بش بدم

خب عزیزم اونم مثل شما فکر میکنه با خودش میگه جاری کی باشه که من بخوام بهش تبریک بگم

پس اگه میخاد تبریک نگه غلط میکنه میاد خونم

دلیل رفتار جاریتون با همین چندتا پست شما تو فضای مجازی میشه دقیقا متوجه شد

دیگه نیاز نیست دنبالش بگردی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
2810