2777
2789

ماه پیش یعنی شهریور ماه حدود ۱۰ روز از تموم شدن پریودم گذشته بود که لکه های قهوه ای دیدم به مدت ۲ روز کامل ترش‌حات قهوه ای داشتم یه چند تا مطلب خوندم یه عده میگفتن لانه گزینیه و فلان اما من جدی نگرفتم چون تو اقدام نیستم اصلا و یه ساله ازدواج کردم

منتظر پریود مهر ماه بودم

باید ۲۱ مهر پریود میشدم اما الان ۲۹ مهره و ۸ روز تاخیر داشتم ینی ممکنه حامله باشم؟😐

علائم خاصی هم ندارم اصلا فقط یه چند روزه نسبت به صبحونه خوردن بی اشتها شدم و معمولا ساعت دعوا یه تیکه خیلی کم غذا میخورم و صبحونه و نهارم یکی میشه و تا ساعت ۸ شب که با همسرم شام بخوریم چیزی نمیخورم

گاهی اوقات هم تکرر ادرار میگیرم که فک کنم بخاطر زیاد آب خوردنمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم بارداری انقدر زود خودشو نشون نمیده بعد من نفهمیدم گفتی تو اقدام نیستی ولی ممکنه باردار شده باشی؟ یعنی چی؟ تهش یه بی بی استفاده کن ببین هستی یا نه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علائم بارداری انقدر زود خودشو نشون نمیده بعد من نفهمیدم گفتی تو اقدام نیستی ولی ممکنه باردار شده باش ...

اره تو اقدام نیستم ولی این علائم رو دیدم ترسیدم که نکنه ناخواسته شده باشه

میترسم بیبی چک بزنم استرس دارم فعلا آماده نیستم برا مادر شدن😐

یه چن روز دیگه اگه بشه میزنم

ولی لانه گزینی د روز بعد پریود نیست یه ماه بعد پریود طول میکشه

عه پس اون لکه های قهوه ای مایل به صورتی کمرنگ چی بود؟

خیلی هم طول کشید تموم شه،دو سه روز کامل اومد

جوری که لباس زیرم رو کثیف میکرد مجبور شدم نوار بذارم😐

اره تو اقدام نیستم ولی این علائم رو دیدم ترسیدم که نکنه ناخواسته شده باشهمیترسم بیبی چک بزنم استرس د ...

بالاخره باید اینکارو بکنی 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810