2777
2789
عنوان

یعنی باردار شدم خانما میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
عه پس اون لکه های قهوه ای مایل به صورتی کمرنگ چی بود؟خیلی هم طول کشید تموم شه،دو سه روز کامل اومدجور ...

شاید ادامه پریودت بوده چون من باردار شدم تا پریود بعدی هیچ علامتی نداشتم بعد که باید پریود میشدم اول حالت تهوع گرفتم بعد سینه هام درد گرفت بعد بی حال بودم دیگه فهمیدم باردارم ۲۰روز بعد اینکه پریود نشدم لکه قهوه ای دیدم بعد رفتم آزمایش باردار بودم ۸هفته فهمیدم باردارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا بخاطر تغییر فصل باشه که پریودت به تاخیر افتاده ولی چون سابقه لکه بینی داری برو دکتر از نظر رحم و تخمدان بررسی کن که مشکلی نداشته باشی آندومتریوز و تنبلی باید بررسی بشه

من به شخصه احتمال بارداری رو ضعیف می بینم 

روش جلوگیری تون که طبیعی نیست ؟ چون طبیعی اصلا یک روش جلوگیری به حساب نمیاد و 13% احتمال بارداری هست اگر بچه نمیخوای روش جلوگیری مطمئن استفاده کن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
احتمالا بخاطر تغییر فصل باشه که پریودت به تاخیر افتاده ولی چون سابقه لکه بینی داری برو دکتر از نظر ر ...

اتفاقا پرس و جو کردم اما یه عده گفتن اگه لکه بینیت با درد باشه ینی رحمت یه مشکلی پیدا کرده اما اگه درد نداشته باشی احتمال داره لکه بینی برای دوران تخمک گذاری باشه

و منم دقیقا تو دوران تخمک گذاری بودم و اصلا هم موقع دیدن اون لک ها درد نداشتم

روش پیشگیریمون از همون اول کان‌دوم بوده

اتفاقا پرس و جو کردم اما یه عده گفتن اگه لکه بینیت با درد باشه ینی رحمت یه مشکلی پیدا کرده اما اگه د ...

کاندوم استفاده میکنید که دیگه بارداری ای وجود نداره مگه اینکه از اول رابطه نذارید 

متخصص باید نظر بده در مورد کم و کیف لکه بینی ، اگر ماه های بعد باز تکرار شد سرسری نگیر 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳