2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا برو دکتر یا همونجایی که ای وی اف کردی ازمایشتم ببر ۴۸ساعت بعد باید تکرار بشه ببینم بالا میره بت ...

بهم گفتن شنبه تکرار کن.ولی من جمعه میرم.آزکایشگاه  شبانه روزی میرم 

ایشالله همه چیز برات خوب پیش بره عزیزم

ببین برای من زده کمتر ۱۰۰

مامای دکتره گفتم برات زده کمتر صد.ما وقتی بالای بیست باشه میگیم مثبت .دکتر عمومی رفتم پسر جوون لوسی بود.خوشم نیومد از طرز برخوردش.گفتم است بارداری میخام.پرسید دوست داری باردار باشی یا ن.منم روم نشد بگم ای وی اف کردم.گفتم پریودیک عقب افتاده میخام بدونم منفی هست یا مثبت .نشون دکتر زنان بدم نیاز نباشه باز نوبت بگیرم برای آزمایش .الکی ی دروغی گفتم.اغا چیکار داری می‌پرسی بنویس بره دیگه.....بیمار هم بره پی کارش

خوبه دو برابر شده بتات نگران نباش اصلا جواب ازمایشاتت ببر دکترت نشون بده تا بهت بگه کی سونو بیا و دا ...

ممنون از دلگرمیت ان شالله خودت هم مجددا نتیجه بگیری

هرچند برای من هنوز نتیجه دلخواهم نگرفتم چون لکه بینی دارم هنوز

ممنون از دلگرمیت ان شالله خودت هم مجددا نتیجه بگیریهرچند برای من هنوز نتیجه دلخواهم نگرفتم چون لکه ب ...

ممنون ..

ایشالله که برات می مونه ..مواظب خودت باش ..

ممنون از دلگرمیت ان شالله خودت هم مجددا نتیجه بگیریهرچند برای من هنوز نتیجه دلخواهم نگرفتم چون لکه ب ...

عزیز چیکار کردی 

دکتر رفتی 

لکه بینی ت بند اومد ..

عزیز چیکار کردی دکتر رفتی لکه بینی ت بند اومد ..

ممنونم که نگران و جویای حالم بودی 

ولا رفتم گفت ی چیز کوچیک میبینم اندازه سه میل.

گفت اون یکی نمی‌بینم.ولی لکه قطع نشده اصلا

دو هفته دیگه گفت بیا.بهش گفتم لکه بینی از پولیپ نباشه .چون من پولیپ داشتم موقع انتقال .چیزی نگفت ،گفت دو هفته دیگه بیا بهتر پیدا هست.گفت الان زوده برای سونو.سونو‌ کرد که تشخیص بده خارج رحمی نباشه.همه چیز خوبه وفقط این لکه بینی لعنتی .الان هفت روزه.پروژسترون مصرف میکنم اصلا هیچ.صبح ک‌بلند میشم بیشتره 

داروهاتو ادامه بده 

فعالیت زیادی نداشته باش 

اون سه میل ساک بارداری بوده 

ده دوازده روز دیگه بری ساک بزرگ شده بالای ۲۰

و جنین دیده میشه ..توکلت به خدا