2777
2789
عنوان

بی بی چک کم رنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست
به نظر میاد مثبت باشهبرو الان آزمایش بده

بخدا ماهی یه بار رفتم، دیگه نمیرم

برام سرگرمی شده

نمیدونستم از کیسته ،الان یکی از دوستان گفت از کیسته

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر میاد مثبت باشهبرو الان آزمایش بده

میخواستم عصر برم الان به شک افتادم،

از طرفی من دارو فشار خون و چربی و...!هم میخورم باید سریع بفهمم اگه مثبت باشه ایناهم باید عوض شن، به امید خدا انشاالله عصر میرم

میخواستم عصر برم الان به شک افتادم،از طرفی من دارو فشار خون و چربی و...!هم میخورم باید سریع بفهمم اگ ...

چرا بعد از ظهر؟ همین الان برو آزمایش بده تا ظهر جوابش میاد

بنظر میاد مثبت باشه

چرا بعد از ظهر؟ همین الان برو آزمایش بده تا ظهر جوابش میادبنظر میاد مثبت باشه

آزمایشگاه اینجا صبحم بری عصر جواب میدن ولی عصر نیم ساعته آماده میکنن دیگه میگم استرس نکشم همون عصر برم

ممنون عزیزم من چند سال پیش آی وی اف شدم از روز انتقال آمپولو شروع کردم گفتم شاید باید سریع شروع کرد ...

من آی وی اف نکردما نمیدونم آمپولش چجوریه فقط سابقه‌ی سقطهای مکرر داشتم و گذاشتم ۸-۹روز از تاریخ پریودم گذشت و دکتر رفتم از همون شب که دکتر نوشت استفاده کردم

ولی اگرم زود بری خیالت راحت تره زود برو مثلا من استرسی بودم بخاطره سقط هام دکترم هر هفته تا هفته‌ی نهم چکم کرد تا من استرس نگیرم کلا استرس سمه مراقبه خودت باش

من آی وی اف نکردما نمیدونم آمپولش چجوریه فقط سابقه‌ی سقطهای مکرر داشتم و گذاشتم ۸-۹روز از تاریخ پریو ...

همسر منم میگه صبر کن از تاریخت یه مدت بگذره ولی منم ۳ بار سقط داشتم بعدم دیگه چند سال نشدم تا آی وی اف کردم بچه م ۵ سالشه الان شرایطم طوریه که تحمل سقط و این دردسرا رو ندارم ، به امید خدا عصر میرم مثبت بود میدم دکتر برام آمپول بنویسه میترسم سهل انگاری کنم پشیمون شم

رفتی بیا ریپلایم کن خبرشو بدهمنتظرتم💖

سلام عزیزم، رفتم آزمایش تیتر دادم جوابش ۶۹ بود😊

گفتن مثبت حساب میشه دیگه،

دکتر زنان تو شهرمون هیچکدوم نبودن که بپرسم الان بااین عدد آمپول شروع کنم نکنم!

2810