2777
2789
عنوان

بیاین دارم جون میدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 44 پست
راست میگه ما از چیزی خبر نداریمبعضی اتفاق ها باعث رشد ادم میشه و ادم تغیر میکنمثل قرار گرفتن یه شخص ...

من قبلا یه نفر اومده تو زندگیم  و دوست داشتم بیاد و نیومد، بدون هیچ پیامی و حتی ارتباطی هر چی درس بود گرفتم از اون 

این دومین باره به این علت میگم اینم نه پیامی نه زنگی ایتقدر امید داشتم 

ماکه از چیزی خبر نداریمخدا خودش ادمارو سر راه ما قرار میدهقشنگگگ که وابسته شدیم، عاشق شدیم ازمون میگ ...

نه

ما همیشه فک میکنیم خدا همه کاره اس ولی نیست

اون فقط افرید و ول کرد جهان رو

ما انسان ها انرژی هستیم و با یه سری از افراد هم انرژی با ما و یه سری دیگه افرادین که انرژیمون باهم متفاوته

و کائنات که انرژی این دنیا هستن همیشه به ما هشدار ها رو میدن

چرا توی اکثر روابطی که تهش با شکسته بار ها و بارها دعوا و جدایی هست؟انگار که باهم نمیسازن و اصلا نباید باهم باشن؟چون این افراد باهم، هم انرژی ان و همو پس میزنن و کائنات تلاش میکنه که بهت بفهمونه این ادم مناسب تو نیست

اما ما نمیفهمیم مدام خواهش و التماس میکنیم تا طرفو داشته باشیم

در نهایت اون ادم بهت اینقدر ضربه میزنه که از توانت خارج بشه

اشتباه ما نادیده گرفتن این نشونه هاست

و اینکه کلا تو فرد مناسب خودتو توی زندگیت میبینی بسته به شرایطتت و حالا انرژیت و… یا با اون ادم مناسب دیدار میکنی یا تاابد تنهایی

باید همیشه نشونه ها رو جدی بگیری

کائنات همیشه بهترین ما رو میخوان اما ما همیشه نادیدشون میگیریم یا اینقدر هاله هی خودمونو کثیف میکنیم که ادم مناسب نتونه نزدیکمون بشه که اصطلاحا میگن طرف داره کارما پس میده

همه ی مسئولیت زندگی ما با خودمونه ولی همیشه دوست داریم یکی دیگه رو مقصر بدونیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا با احساسات خودت بازی میکنییوارد روابط نشو

چکار کنم وارد هیج رابطه ای نشدم تا حاالا

من فقط یه نخ میدم به طرف دوست دارم بیاد خواستگاری نمیاد چکار کنم 

این دومین باره دارم شکست میخورن چکار کنم بگو دارم دیوونه میشم 😭 

نهما همیشه فک میکنیم خدا همه کاره اس ولی نیستاون فقط افرید و ول کرد جهان روما انسان ها انرژی هستیم و ...

ولی سرنوشت ما از قبل تعیین شده!؟

قبول داری

شاید کاعنات .. درست باشه ولی تا خدا نخود برگی از درخت نمیافته

نهما همیشه فک میکنیم خدا همه کاره اس ولی نیستاون فقط افرید و ول کرد جهان روما انسان ها انرژی هستیم و ...

چقدرررر قشنگ گفتی 

واقعنم همینطوریه که میگی... 

تا حالا از این جنبه بهش نگاه نکرده بودم 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

اره

حرفتون صحیحه 

من دیگه تاوان هیجی ندارم نمیدونم چرا خرا باهام اینکار کرد یه ازدواج برای خدا کاری نداره ای خدا

چکار کنم وارد هیج رابطه ای نشدم تا حاالامن فقط یه نخ میدم به طرف دوست دارم بیاد خواستگاری نمیاد چکار ...

خودتو ادیت نکن به مرور میگذره 

خب به کسی علاقه مند نشو نخ نده دست طرف که بیاد خاستکاری احساسساتتو کنترل کن

خداکنه بهترین ها سر راهت قرار بگیره

چطور واسه کسی که دوستت نداشته و یکی دیگه رو ترجیح داده اینجوری آرزوی مرگ میکنی؟ وقتی یکی نمیخوادت باید از چشمت بیوفته دیگه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

این چه حرفیه خدا آفرید و ول کردم الذی خلق فسوی ثم قدر و فهدی قران بخونید چهار تا کتاب بخونید کائنات برای خودشون در حال گردش و گذر هستن آیا؟؟و السما بناها خداوند آسمان را بنا نهاد خورشید و ماه با اراده کی حرکت میکنن تولج الیل فی النهار و تولج النهار فی الیل 

عجب عجب یکم دقیق باشید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
من قبلا یه نفر اومده تو زندگیم و دوست داشتم بیاد و نیومد، بدون هیچ پیامی و حتی ارتباطی هر چی درس بو ...

وا،خب هرکس شما روش کراشی باید بیاد خواستگاری،چقدر روحیه وابسته ای داری،بی خیال،بزار بقیه تو کف تو باشن،

بخرا پسرا همچین آش دهن سوزیم نیستن،من وهمسر دوسال دوست بودیم وقلبن خیلی میخواستمش ولی تا یک هفته به عقدم میگفتم ببین مختاری هر موقع خواسی بری،تازه همین الانم تفکرم همینه،زنرگی که بخواد به یه ادم دیگه بند باشه،همون نباشه بهتره