2777
2789

من مجردم ،هر وقت غذامم خوب نیاد پدرو مادرم با جون و دل میخورن 

بااینکه امروز ماکارونی درست کردم یکم بیشتر تو اب موند همشون بهم چسبیده بود مامانم گفت یکمی شبیه خمیر شده ،البته ناراحت نشدم ولی....

من  فکرم رفت برا شماها وقتی غذاتون خوب نیاد همسرتون چی میگه ؟!

خیلی سخته 

بیچاره همسررررممم☹️☹️اوایل ازدواج چه چیزا ک بخوردش ندادم😢خیلی اقا بود ب روش نیاورد فک کن برنجام شبیه شیربرنج ابکی بودن🤣🫠

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره همسررررممم☹️☹️اوایل ازدواج چه چیزا ک بخوردش ندادم😢خیلی اقا بود ب روش نیاورد فک کن برنجام شبی ...

واقعا قدرشو بدون 

من خیلی از این بدم میاد یکی بخاطر اشتباهت خوردت کنه 

وخیلی خجالت میکشم که مسئولیتم خوب نبوده 

سلام 

اوایل زندگی اونا هم درک میکنن

همسر من چیزی نمی‌گفت دیگه به مرور درست میشه

الان غذای منو به همه ترجیح میده

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

نبابا اخلاقش اینطوری نیست

هنوزم یه وقتایی خراب کاری میکنم

مثلا همیشه گوجه هام میسوزه😁نمیدونم چرا واقعا 

شوهرمم میگه چیکار کنم؟عادت کردم دیگه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

نه چیز خاصی نمیگه فقط مثلا میگه دفعه بعد نمکشو بیشتر بزن یا اینجوریش کنه البتهههه قبلش باید کلی تعریف کنه بعد انتقاد اونم یه انتقاد کوچولو کنه تا بهم برنخوره وگرنه دیگه کلامون میره تو هم

😆😆😆

من تا یکی دوماه فقط بلد بودم املت بپزم و گوشت سرخ کنم

فقط همینارو میخوردیم

وسطاشم ماکارانی و مرغم درست میکردم استراحت کنه معده هامون😂😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
واقعا قدرشو بدون من خیلی از این بدم میاد یکی بخاطر اشتباهت خوردت کنه وخیلی خجالت میکشم که مسئولیتم خ ...

اگ اوایل ازدواجتونه باید سخت نگیره خب

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

بهضی وقتا شده خودم میگم غذام خوب نشده بنده خدا میخوره میگه خیلی هم خوبه،یه باااار افتضاح شور بود میگفت خوبه با نمکه خودم ظرف غذارو از جلوش براشتم نزاشتم بخوره😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍