2777
2789
نه نه این کار اشتباه رو مادرم‌وقتی تب داشتم برام انجام داد وباعث تشنجم شد که دکتر گفت اب سرد وپاشویه ...

مرسی که گفتین نمیدونستم من بچه هامو پاشوهه میدادم لرز میکردن میگفتم عادیه

تا حالا نشنیدام شما دکترید یا از کسی شنیدید

منم شنیدم فقط شکم و پشت گوش وکشاله ران خنک کنید

پیشونیم میگن خوب نیس

آدن خودش مریض بشه بچش نشه والا مادر نمیدونه چکار کنه عذاب وجدانم میگیره نکنه دارم به بچم کم میرسم حالا باید چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک توسرم حالا چیکار کنم

نترس فقط صورت ودستاشو با اب ولرم بشور سعی کن همیشه شیاف استامینوفن داشته باشی که سریع اثر میکنه من برا خودمم استفاده میکنم عالیه بهتر از شربته 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
مادرا ی سواااااال؟بچتون شب تا صب تب میکنه شوهراتون چکار میکنن؟چقد کمکتون میدن؟؟؟

وقتی کوچیک بودن من خسته بودنی نگهشون میداشت بالاسرشون چک میکرد تبشونو من استراحت کنم یکم که بزرگ شدن میخوابه گاهی میپرسه وضعیتشونو

مگه چی شده عزیزم؟؟الان که وضعیت بچت خوبه چرا نگرانی؟

یکی از کاربران گفت پاشویه نکن ولی من پاشویه کردم البته با آب ولرم یه کم نمک ریختم توش یه دستمال نمدار کشیدم رو شکم و صورتش بد نباشه پاشویه 

یکی از کاربران گفت پاشویه نکن ولی من پاشویه کردم البته با آب ولرم یه کم نمک ریختم توش یه دستمال نمدا ...

خب تبشو چک کنه اگه بالای ۴۰ باشه خطرناکه وگرنه نگران نباش دارو دادی بزار به حال خودش باشه اگه تا نیم ساعت پایین نیومد ببرش بیمارستان کودکان

2810