2777
2789
گلم اگه دیدی اثر نداره بذار نیم ساعت صبر کن بعد

ممنونم ببخش انقدرپرسیدم کلافت کردم لباس کم پوشوندم یه تیشرت تنشه بایه شلوارک به نظرت سردش نمیشه لرز نمیکنه آخه بچم هنوز حرف زدن خوب نیست بگم سردته یا نه دماسنج هم ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با جون دل درکت میکنم عزیزمانشالله دختر گلت زودی روبه راه میشه

ممنونم ان شاءالله ماه مهر واسه بچه های من با مریضی گذشت همش مریض بودن همین دو هفته پیش خوب شدن الان باز هردو مریض

ممنونم ان شاءالله ماه مهر واسه بچه های من با مریضی گذشت همش مریض بودن همین دو هفته پیش خوب شدن الان ...

بروفن واسه تب خیلی بالاست مثلا ۳۸.۵ به بالا اونم وقتی بچه اسهال و استفراغ نداشته باشه که حتما باید با معده پر داده بشه اگه الان دادی و تبش اومده پایین دیگه گذشته اما صبح زود همسرت رو بفرست استامینوفن بخره بعد ۴ ساعت اگه حس کردی دماش دوباره رفت بالا بهش بده

پاشویه درست هم نقاط زیربغل کشاله ران پشت گردن و اگه دماش خیلیییی بالا نیست شکم هست

دست و صورت به هیچ عنوان پاشویه نکن تشنج ممکنه بده

حتما دماسنج بخر از داروخانه دماسنج زیربغل قیمتش بالا نیست اما ضروریه داشتنش و از ۳۷.۵ به بالا نیازه استامینوفن بدی از ۳۸.۵ به بالا بروفن با فاصله ۴ ساعت یکی درمیون میشه داد

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم