من یکی که واقعا عمیقا دوسش داشتم و میخاستمش رو دیگه دوسش ندارم و اون پیام داد و اصن برام مهم نبود
ولی چرا
اون پسری که منو دوسم داشت با اینکه اینهمه تایم گذشته هنوز منو دوسم داره؟
زن و مرد چه فرقی دارن باهم
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
هیچ فرقی ندارن فقط مردا وقتی دورشون خالی بشه یاد گذشته میوفتن همین که یکی بیاد تو زندگیشون باز یادشو ...
آخه من اونجور که اکسمو میخاستم اون پسر که دوسم داشت هم منو میخاست
من اکسم از سرم افتاد ولی این هنوز پیگیره و منو میخاد
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه زن وقتی از پارتنرش جدا میشه چند ماه رو با گریه و مرور خاطرات میگذرونه بعد از اون کم کم به خودش میاد میگه دیگه بسه هرچی غصه خوردم شاید لیاقت نداشت
ولی مردا برعکسن بعد جدایی خوش خوشانشون میشه حس آزادی و پرواز بهشون دست میده کم کم به خودشون میان میبینن جقد تنهان چقد دلتنگ آدم از دست داده شده شدن
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
من طبق تجربه خودم میگم پسرا وقتی بعد از تموم شدن رابطه برمیگردن بخاطر دلتنگی یا دوست داشتن نیست صرفا بخاطر سرگرمیه یا دوراشو زده دیده کسی مثل ما براش خر نمیشه دوباره برگشته
یه زن وقتی از پارتنرش جدا میشه چند ماه رو با گریه و مرور خاطرات میگذرونه بعد از اون کم کم به خودش می ...
چه قشنگ راست میگی ولی جالبیش اینه اون پسر حدود سه چهار سال منو میخاست و میخاد و هنوزم پیگیره خودش میره و دوباره پیداش میشه
من طبق تجربه خودم میگم پسرا وقتی بعد از تموم شدن رابطه برمیگردن بخاطر دلتنگی یا دوست داشتن نیست صرفا ...
کار با اکسم ندارم چون مهم نی
اما اون پسره با اینکه من زیاد باهاش خوب نبودم هنوز پیگیره و نمیره