2777
2789
عنوان

پارک بانوان

125 بازدید | 15 پست

سلام، ما قراره از طرف مدرسه بریم اردو پارک بانوان، بعد گوشی گیر میدن؟ اخه سال پیش رفتیم همه راحت بودن (پارک بانوان) بعد همه هم گوشی و باند بزن و برق داشتن کسیم گیر نمیدادد ولی الان میگن گوشی نباید بیارید، اگه بیارید میشکنمشو فلان 

ولی من باید گوشی ببرم 

از طرفیم میگن نباید بیارید 

به نظرتون ببرم؟، چجوری قایمش کنم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

داخل رفتنی میگردنتون

ما اخر شهریور رفتیم وسایلارو تو دستگاه گذاشتن که بازرسی بشه خودمونم گشتن

چون اونحا خیلیا با تاب و شورتک هستن میترسن فبلم بگیرن

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
دوتا پارک بانوان هست اونی که تو حقانی هست مشکلی با گوشی بردن نداره ،اون یکی رونمیدونم ولی شنیدم که گ ...

بهشت مادران تو حقانی

اونجا با گوشی کاری ندارن

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم

چیز خاصی هم نداره اونجا 

قسمت پولیش هم همینطور بنظرم مسخره بود

از قبل با خودت غذا و خوراکی و یک زیرانداز بزرگ ببر اونجا هوا سرد بود ما رفتیم لباس گرمم ببر که عصرا یخ نکنی و اب

من بودم نمیرفتم.بدون‌گوشی چیزیم نیست که .یه عکسم نمیتونی بگیری 🤣انگار پارک بانوان چه چیز خفنی داره ...

والا، ماهم همینو میگین تهدیدمون میکنه که نههه نباید بیارید بعد چهره شم وحشناکه ادم میرینه به خودش اونجوری میترسن و واقعا نمیارن ولی من میبرم هرجورم که شده 😂

یواشکی ببرمطمئن باش غیر تو هم کلی آدم میبره

اره اینو مطمئنم که همه میبرن و اونجا مدیر ببینه به نظرم کاری بهشون نداره، بعد من نبرم اردو کوفتم میشه، بدون گوشی واقعا نمیدونه ادم چیکار کنه توی پارک. 

مثلا بدوعه قایم موشک بازی کنه؟ 

بدو بدو کنه؟ 

بشینیم فقط حرف بزنیم؟ 

مدیر معاونا همینجوری میگن بکنین 

گوشی ببریم عکس بگیریم از خودمون، باند ببریم مثلا بزنیم برقصیم بلاخره که همه اونجا راحتن 

2810