2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 19 پست
خب پس اینم طرف جمهوریه اره؟نمیشه با ماشین رفت؟؟

نمیدونم طرح تراافیکاش چطوره،من همیشه با مترو میرم،

از کجا میخوای بری اونجا؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
خیابون بهار من اغلب خرید میکنم پسرم ۱۰ ساله هست دیروز هم اونجا بودم به طرز عجیبی هیچی نپسندیدم! خوب ...

بنظرتون‌من بچه هام دخترن برم بهار؟من کاپشن میخان هردو چیز خوبی دیدین؟؟مثلا برا کاپشن تا ۱/۵۰۰میخام هرینه کنم اما شیک باشه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم طرح تراافیکاش چطوره،من همیشه با مترو میرم،از کجا میخوای بری اونجا؟

نوشهر

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
نوشهر

ترافیک تهران خسته کننده اس و وقت گیر ،بخصوص اون مناطق مرکزی شهر.

ماشینتون رو جلو یه ایستگاه مترو بذارین ،با مترو تو شهر بچرخین.

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
2805
بنظرتون‌من بچه هام دخترن برم بهار؟من کاپشن میخان هردو چیز خوبی دیدین؟؟مثلا برا کاپشن تا ۱/۵۰۰میخام ه ...

کاپشن دونه ای ۱/۵۰۰ اگر میخوای هزینه کنی آره هست اونجا هم بگردی در کل بهار رنج قیمت هاش متوسطه و خیابان گذرنامه بالا من دخترونه هاش رو واقعیت دقت نکردم جمعه