2777
2789
عنوان

داداشم دیوونس

174 بازدید | 18 پست

بیست و دو سالمه توقع داره مثل بچه ها باشم، میگه تن صدات باید بچگونه باشه، نباید فیلم ببینی باید انیمیشن نگاه کنی، اینستا دارم میگه خجالت نمیکشی تو اینستاگرام داری بچه ، برو کارتون نگاه کن😐 خیلیم جدی میگه کافیه یه حرفی بزنم که خارج از چهارچوبی باشه که تعیین کرده خیلی معذرت میخوام میرینه بهم...یه بار حواسم نبود گفتم فلانی دوست پسر داره چنان دادی کشید که احمق کثافت دوست پسرو از کجا یادگرفتی😂 فک کنم بدونه خیلی چیزای دیگم میدونم پس بیوفته.. اسم یه یوتیوبر رو اوردم برگشت به مادرم گفت تحویل بگیر با این سنش یوتیوبرم میشناسه، خودش کلا چهار سال از من بزرگتره جالب اینجاس خودش انواع اقسام فحش های ناموسی و حرفای چرت و پرت رو میگه موردی نداره من بگم کفر کردم انگار فکر میکنه من هنوز هفت سالمه ..باور کنید وقتی باهاش حرف میزنم میترسم یه وقت سوتی چیزی بدم و به قولی یه حرفی بزنم که که مناسب سن واقعیم باشه دوباره بهم بتوپه .تو رو خدا بگین من با این چیکار کنم

ببخشید ولی وقتی یه چی گفت تو هم ب ر ی ن بهش🤭🤭

بگو خودت بچه ای

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا راست میگم

بیست و دو سالته خواهر من، بیست و دو!

حق نداره اینطوری رفتار کنه باهات 

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

نمیشه دیوونس تموم کابینت و در و پنجره رو میاره پایین

پس بی محلی کن بهش

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹