2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا کسی معلم هست؟با ارشد روانشناسی تربیتی و حدود ۱۵سال سابقه میتونم درخواست تغییر مقطع بدم

بستگی به استانتون و سطح کمبود نیرو داره احتمال اینکه قبول کنن از ۱ درصد هم کمتره اما حتما برو اداره کل استانتون صحبت کن خدا رو چه دیدی

بستگی به استانتون و سطح کمبود نیرو داره احتمال اینکه قبول کنن از ۱ درصد هم کمتره اما حتما برو اداره ...

پس آخرش هم میرسیم به بند پ دیگه که من ندارم و از اول استخدام دوازده سال پیش بند پ من خدا بود

پس آخرش هم میرسیم به بند پ دیگه که من ندارم و از اول استخدام دوازده سال پیش بند پ من خدا بود

دقیقا 

اینقدر ولی کمبود نیرو بیداد میکنه که‌معمولا کاری از دست بند پ هم بر نمیاد😁

دقیقا اینقدر ولی کمبود نیرو بیداد میکنه که‌معمولا کاری از دست بند پ هم بر نمیاد😁

چرا عزیزم 

آبدارچی مدرسه ما هفت سال پیش یهو شد معلم ششم از دو سال پیش هم شد مدیر دبیرستان دخترانه😵‍💫😵‍💫😵‍💫

تا ی هفته خودم هنگ بودم

سال اول خدمت من اون خانم تو مدرسه ما بود یهو دوسال بعد دیدم شد معلم ششم پریسال تو کانال اداره مراسم معارفه شو دیدم شده مدیر یکی از بهترین دبیرستان های دخترانه منطقمون 

مدرکش هم از علمی کاربردی گرفت لیسانس 

چرا عزیزم آبدارچی مدرسه ما هفت سال پیش یهو شد معلم ششم از دو سال پیش هم شد مدیر دبیرستان دخترانه😵‍� ...

اینم دلیلش همونه 

امسال سمت ما یه تعدادی از خدمت گزارها رو که لیسانس داشتن به علت کمبود نیرو فرستادن سر کلاس درس از جمله مدرسه خودمون

اینم دلیلش همونه امسال سمت ما یه تعدادی از خدمت گزارها رو که لیسانس داشتن به علت کمبود نیرو فرستادن ...

خوب مقطع ابتدایی قبول نیرو کمه همه میفرستن سرکلاس 

تعجب من از اینه که یهو از ابتدایی رفت متوسطه دوم مدیر ی مدرسه عالی شد

اگر برای خانم پرسیدی ب نظر من شغل عالی هست چون ب شوهر و بچه و زندگی هم آدم میرسه چون تعطیلات زیادی د ...

ببخشید میپرسم تو تابستون مدرسه کاری با شما نداره و احتیاج نیست برید؟یعنی چهار ماه کامل در اختیارتونه؟

ببخشید میپرسم تو تابستون مدرسه کاری با شما نداره و احتیاج نیست برید؟یعنی چهار ماه کامل در اختیارتونه ...

آره عزیزم کامل در اختیار خودمونیم فقط اواسط خرداد یک روز میریم مدرسه که کارنامه هارو امضا کنیم همین تمام 

2810