2777
2789

بچه ها من کلا پریودی هام نامنظمه، تخمدان پلی کیستیک دارم، وزنمم زیاده.. ۶شهریور پریود شدم.. دیگه نشدم.. بعد 14مهر رابطه پرخطر داشتم.. 17 مهر قرص اورژانسی خوردم، یادم رفته بود سر سه روز یادم اومد خوردم.. بعد هنوز پریود نشدم.. دارم میمیرم از استرس..اولین بچه امو با اولین اقدام باردار شدم خیلی میترسم.. امکانش هست باردار باشم؟ با اینکه پریود نشدم اصلا از شهریور؟ 

اولا چون پلی کیستیک هستی نمیشه گفت نه نمیشه گف اره

دومن میتونی بیبی بزنی

سومن قرص اورژانسی کلا بهم میریزه پریودو

ینی اگه نامنظم بودی

الان دیگه بااین قرص نامنظم تر شدی

تنهاراهش بییی هس اگه مشکوک بود تیتربتا

منفی بود میتونی صبرمنی پری شی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا چون پلی کیستیک هستی نمیشه گفت نه نمیشه گف ارهدومن میتونی بیبی بزنیسومن قرص اورژانسی کلا بهم میر ...

دیروز بیبی زدم منفی بود.. یعنی چهارده روز بعد رابطه.. بعد الان برم آزمایش نشون میده یا زوده؟ بعد اینکه قرص رو خوردم بعد سه روز یعنی، یکبار هم رابطه امون مشکوک بوده، به خیال اینکه قرص خوردم خیالم راحت بود.. ولی الان استرس گرفتم خیلی

تازه فک کن رژیم و ورزش رو شروع کردم.. میترسم باردار باشم بازم اراده ام بهم بریزه 😭😭

ن باردار نیستی بی بی چک بزن خیالت راحت شا

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
رابطه ی پر خطر داشتی اونوقت نزدیکای تمک گذاریت بود؟چون باید تخمکی ازاد شده باشه که بشه دیگه. ننه هست ...

نه اصلا.. ببین من حتی ۶مهر پریود نشدم یعنی مهر باید میشدم و نشدم.. بعد 14مهر رابطه داشتم.. یک هفته از قبل عقب زده بودم.. ولی میدونم از قبل اصلا باردار نبودم.. مطمئنم. ظاهرا نه تخمکی بوده نه تخمک‌گذاری ولی بازم معلوم نیست چی بشه😣