2777
2789
عنوان

پسر چهارساله خیلی شلوغ

85 بازدید | 8 پست

بچه ها پسرم ۳ونیم سالشه مهد میبرمش 

بعد الان دوباره مربی و مدیریت مهد میگن بچت شلوغ میکنه صندلی هارو پرت میکنه میشکونه زمینو با مداد سوراخ سوراخ میکنه نقاشی میکشه روش

ژیمناستیک هم بردمش فقط دوست داشت مثل بزرگترا حرکت بزنه

مثل بچه ها اصلا حرف مربی رو گوش نمیکرد

مشاوره رفتم گفتن بیش فعالی نیست شلوغی بیش از حد داره

کسی یوده بچش همچین باشه؟

دارو اینا چی دادین بهش اروم شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو شیطونه خودت میگی شلوغه نمیدونم شرایط خونتون چطور بوده ولی بزارش ورزشهایی که هیجانشو تخلیه کنه استخر ببرش همون ژیمناستیک هم خوبه پارک ببرش از این جامپینگ هست بپر بپره ببرش بنظرم لباس نخر ولی خرج بچت کن دیگه مال تو ژنتیکش همینه ناراحت هم نباش ببرش پارک زیاد ببر هر ورزشی هم می‌بری به مربی بگو یا خودت هم قانع باش به اینکه فقط انرژیش تخلیه بشه نه اینکه مثل بچه های دیگه حرکت بزنه متوجه منظورم میشی ناراحت نباش که مثلاً فلان بچه فلان حرکت وزد چرا این نزده امید به خدا آرومتر میشه بزار خاک بازی کنه هوا مناسب بود ببرش مثلاً بیرون شهر بزار زمین بکنه خاک بازی کنه غلط بزنه رو خاکا

خو شیطونه خودت میگی شلوغه نمیدونم شرایط خونتون چطور بوده ولی بزارش ورزشهایی که هیجانشو تخلیه کنه است ...

والا راضی ام ژیمناستیک اصلا یاد نگیره فقط انرژیش تخلیه شه

مربیش هی میگفت نظم اینجارو بهم میزنه نیارش😔

از همه جا داریم اخراج میشیم

وضع خونمونم که تازه ۲ساله ارامش داره

از حاملگی تا یسالگی پسرم همش جنگ و دعوا بوده 

والا راضی ام ژیمناستیک اصلا یاد نگیره فقط انرژیش تخلیه شهمربیش هی میگفت نظم اینجارو بهم میزنه نیارش� ...

پس دلیلش کاملا مشخصه بنظرم به حرف مربی گوش نکن ببرش اونجا نشد جای دیگه هر محله خلاصه باشگاه داره اگه الان اینکار رو براش نکنی تو مدرسه هر دوتون اذیت میشید بعد تو سن بلوغ هم دور درس رو خط می‌کشه اگه هم سخته برات هر روز ببرش پارک دلم میسوزه برا بچه هایی که توتنش بزرگ میشن خواهشنا به حرفام گوش کن