2777
2789
من طبق نظر و عقاید خودم میگم. کشورهای دیگه اگر به جایی رسیدن ، با تلاش فراوان ، برنامه ریزی ، مدیریت ...

من فکر نمیکنم ما به این مرحله برسیم. چون ادمها بدتر هم شدن.

وقتی یه نفر تا میفهمه من میخوام یه کار خیلی کوچیکی تو زندگیم بکنم شروع میکنه نقشه کشیدن و سنگ انداختن من چیکار باید بکنم؟ دیگه میتونم به پیشرفتش کمک کنم؟ 

چرا لیاقت نداریم؟ صریح بگو بهم.

چرا وقتی میخوایم نون بخریم،ماشینمونو دوبله وسط خیابون پارک میکنیم که خدایی نکرده دو قدم پیاده راه نریم؟چرا تا یه اتفاقی میفته خوره وار جلوی صرافی و طلافروشی صف میکشیم؟چرا تا گفته میشه،یه کالا میخواد گرون بشه،برای خریدنش هجوم میبریم؟چرا دنبال پول مفت توی بورسیم؟چرا واسه اینکه بچمونو از مدرسه برداریم،وسط خیابون ماشینو نگه میداریم و بوق میزنیم و آسایش بقیه رو درنظر نمیگیریم؟چرا وقتی مهمون داریم،فکر میکنیم دنیا حول ما میچرخه و اصلاً به همسایمون اهمیت نمیدیم که شاید کسالت داشته باشه؟چرا انقدر خودخواهیم؟هر چیزی لیاقت میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقتی میخوایم نون بخریم،ماشینمونو دوبله وسط خیابون پارک میکنیم که خدایی نکرده دو قدم پیاده راه نر ...

چون تنبلیم چون بی فرهنگیم و فقط خودمون و اسایش خودمون مهمه. با این وجود ما ادمهایی هستیم که نمیتونیم باعث بشیم یه جامعه سالم رو به رشد داشته باشیم.

آفرین پس همینه که ما سردرگمیم چون از بیخ دیوارمون کج رفته بالا.

من فکر نمیکنم ما به این مرحله برسیم. چون ادمها بدتر هم شدن.وقتی یه نفر تا میفهمه من میخوام یه کار خی ...

بله. 

و خیلی موارد دیگه هم وجود دارن که مانع پیشرفت یک جامعه میشن.

ما خیلی نیاز به کار و تلاش واقعی فراوان داریم ، 

همچنین به افراد دلسوز و آگاه واقعی نیاز داریم ، 

و به مدیران خوب و کاربلد ،

و ...

چرا وقتی میخوایم نون بخریم،ماشینمونو دوبله وسط خیابون پارک میکنیم که خدایی نکرده دو قدم پیاده راه نر ...

چقدر خوشحالم که یک نفر حرف های من رو اینجا نوشته. 

💚💙💖

دقیقا از ماست که بر ماست ... 

چون تنبلیم چون بی فرهنگیم و فقط خودمون و اسایش خودمون مهمه. با این وجود ما ادمهایی هستیم که نمیتونیم ...

مهم خواسته هامون نیست،مهم لیاقتمونه که از رفتارمون مشخصه!!!!!!!!!!!!!

خب تو ایران زندگی نمیکنه که اینجوری گفته اون الان آزادی بیان داره راحت می‌تونه حرف بزنه ولی ما نمی‌ت ...

هرچی دوست داری بگو عزیزم اگه کسی باهات کاری نداره الکی جوگیر نشو

نداریم یا خیلی کم داریم. چه حقیقت ترسناکی😥

بله به نظر من هم تعدادشون کمه. 

من خودم به شخصه به این فکر میکنم که اگر نظام آموزشی و تربیت خانواده ها و موارد اینچنینی درست باشه ، ممکنه نسل های آینده بتونن کارهای خوب و اثرگذاری انجام بدن.

بله به نظر من هم تعدادشون کمه. من خودم به شخصه به این فکر میکنم که اگر نظام آموزشی و تربیت خانواده ه ...

مامانهاشون همینهان که تو سایت میبینیم. خوب هم زیاد هست از قدیمم بوده. ولی باید بیشتر میشدن که نشدن.

2810